Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Projectmanager

Werkgever:Chemelot Innovation and Learning Labs
Plaats:Geleen

Ben je klaar om te schitteren in een dynamische omgeving waar jij het voortouw neemt in zowel interne als externe projecten? Excelleer jij in het structureren van processen en ben je een toonbeeld van een 'can-do' mentaliteit? Ben jij de persoon die collega's empowered om hun beste werk te leveren? Dan ben jij mogelijk de perfecte aanwinst voor ons team!

Bij CHILL, de essentiële schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven in de wereld van chemie, materialen en biotech, zijn we op zoek naar een enthousiaste Projectmanager (0,8 -1,0fte). Jouw missie? Je nieuwe teamleden volledig ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun expertisegebied.

Wie is CHILL?

CHILL is een publiek-private samenwerking en is het open innovatiecentrum op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen. Het is een samenwerkingsverband van bedrijven en kennisinstellingen die zich bezighouden met onderzoek en talentontwikkeling op het gebied van circulariteit en duurzaamheid binnen de chemie en de procestechniek. CHILL heeft als doel om innovatie te stimuleren door het delen van kennis, kunde en faciliteiten en het bevorderen van samenwerking tussen verschillende partijen.

Bij CHILL zijn wij trots op onze bijdrage aan de regionale maatschappelijke uitdagingen: De arbeidsmarktkrapte, de klimaat-, grondstoffen en energietransitie. Samenwerken, leren, verkennen en experimenteren staan hier centraal. Dat doen we via:

  • Stimuleringsprogramma’s voor toekomstig talent: samen met onderwijspartners, Brightlands en andere partijen werken aan het vergroten van de instroom in het onderwijs door te laten zien hoe studenten later kunnen bijdragen aan de circulaire wereld van chemie en materialen.
  • Innovatie en leren: samen met young professionals (MBO/HBO/WO) werken aan innovatieve oplossingen voor een breed scala aan partners op gebied van duurzaamheid en circulariteit, zodat de young professionals klaar zijn voor de banen van de toekomst.
  • Talent Office: het werven en bij- en omscholen van talent voor onze partners en promotie van de (circulaire) wereld van chemie, materialen en biotech.

Jouw rol? De ultieme enabler!

In deze cruciale rol fungeer je als de drijvende kracht achter zowel onze interne als externe projecten, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor het opstellen van nauwkeurige projectplannen (inclusief doelstellingen en activiteiten) maar ook voor het monitoren van de operationele voortgang en het naadloos coördineren met diverse stakeholders. Je bent alert op nieuwe kansen en mogelijke risico's en handelt proactief om onze doelstellingen te bereiken.

Als de ultieme facilitator, ontlast je niet alleen het team, maar creëer je ruimte om je volledig te richten op jouw expertise. Jouw uitzonderlijke projectmanagementvaardigheden stellen je in staat om uit te blinken in jouw vakgebied..

Je speelt een essentiële rol binnen zowel het Enablers-team als het Talent Office-team. Bij interne projecten rapporteer je aan de program manager, en voor externe projecten binnen het Talent Office-team rapporteer je aan de business development manager

Wat breng jij, bij voorkeur mee?

  • Jij hebt een HBO werk- en denkvermogen en minimaal 3 jaar kennis en ervaring in projectmanagement in een dienstverlenende organisatie;
  • Je hebt een adaptief vermogen om naadloos te schakelen tussen operatie, strategie en de diverse stakeholders;
  • Je kunt gestructureerd en pragmatisch te werk gaan in een dienstverlenende omgeving;
  • Je bent assertief en hebt een zelfstandige attitude;
  • Je bent goed in multitasking en kan werken onder druk;
  • Je bent bereid om collega’s te helpen en kennis en kunde over te dragen;
  • Je durft kritisch naar jezelf en naar anderen te zijn middels open communicatie;
  • Je weet prioriteiten te stellen en de focus te houden op het hoger doel in het belang van de organisatie.

Waar kom je terecht?

Bij CHILL werken ongeveer 40 medewerkers en wij zijn gehuisvest op de Brightlands Chemelot Campus te Geleen. Hier hebben we eigentijdse kantoor- en vergaderruimte, laboratoria en onze Circular Space (opschaalfaciliteit) ter beschikking. Thuiswerken behoort in deze functie tot de mogelijkheden.

Wat wij bieden:

Bij CHILL bieden wij jou een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische omgeving, waarbij je samenwerkt met een leuke mix van enthousiaste, veelal jonge collega's. Het salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectiviteitskorting voor je zorgverzekering, korting op veel bekende A-merken via het werknemersloket, pensioenregeling en kun je gebruikmaken van vitaliteitsprogramma’s zoals ODS. Ook kun je deelnemen aan uiteenlopende sport- en ontspanningslessen op de Brightlands campus.

Voor meer informatie neem gerust contact op met Yanal Kruse, Business Development Manager via yanal.kruse@chill.nu of Casper de Schrevel, programma manager, casper.de.schrevel@chill.nu