Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verkoop Vertegenwoordiger

Werkgever:direct aviation
Plaats:Nuth

Wie zijn wij?

Direct Air Flow is een van Europa’s toonaangevende leveranciers van inflight galley equipment en producten voor passagierscomfort aan de luchtvaart- en spoorwegindustrie wereldwijd. Sinds de start van onze activiteiten in 1992 zijn we uitgegroeid tot een van de marktleiders van catering equipment ter wereld. Ons vermogen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, komt voort uit ‘knowhow’ en 30 jaar ervaring. Wij hebben nu een vacature voor een:

Verkoop Vertegenwoordiger

Je werk zal bestaan uit het onderhouden en uitbreiden van relaties met bestaande klanten en het zoeken naar nieuwe zakelijke kansen wereldwijd. Je verkoopt producten zoals vliegtuigmaaltijdwagens en aanverwante producten voor gebruik in de luchtvaart of rail way sector. Aan het begin van je ontwikkeling bij ons ondersteun je de andere drie verkoopteamleden met de administratie op alle gebieden van hun verkooptaken, om ons bedrijf en haar producten te leren kennen, en groei je geleidelijk aan door tot een zelfstandige verkoopvertegenwoordiger met verantwoordelijkheid voor je eigen gebied. En dan ben je klaar voor take-off!

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste zelfstarter, die zowel individueel als in teamverband kan werken, met een salesachtergrond in business-to-business. Het herkennen van verkoopkansen is essentieel. Je bent een kei in het communiceren, in staat om barrières te doorbreken en de producten van onze bedrijven te introduceren bij luchtvaart- en spoorwegklanten over de hele wereld. Je Engels is zowel mondeling als schriftelijk vloeiend. Ervaring in de luchtvaartsector is niet noodzakelijk maar wel een pré. Je opleiding is Hbo-niveau of vergelijkbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

Je basis is het kantoor in Nuth, en in de loop van je ontwikkeling zul je ook op zakelijke reizen gaan, nadat je verantwoordelijk wordt voor je eigen regio en klanten. Een basis salarisindicatie tussen de €2.500 en €3.500 op basis van je eerdere ervaring. Wij bieden de voordelen van een bonusregeling op basis van gerealiseerde omzet en een pensioenregeling. Een diepgaande opleiding over de luchtvaartindustrie en -producten zal deel uitmaken van de initiële werkperiode. Het betreft bij voorkeur een fulltime functie, parttime is bespreekbaar voor de juiste kandidaat. Aanvang is mogelijk per direct.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan je CV per e-mail naar jmelleney@directaviation.aero Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jamie Melleney, Sales Manager, tel. 045-5732200, voor informatie over ons bedrijf en haar producten kun je terecht op: https://www.directaviation.aero/airflow/home