Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Civiel technicus

Werkgever:Gemeente Kerkrade
Plaats:Kerkrade

Word jij onze nieuwe collega, die zorgt dat wegreconstructies wegen succesvol zijn? Vind jij het een uitdaging om verschillende belangen bij elkaar te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Civiel technicus (36 uur per week) parttime mogelijk

We willen ons als afdeling Stedelijk Beheer versterken met een Civiel technicus. Iemand die zorgt dat onze projecten een succes worden.

Wat ga je doen/wat zijn jouw taken?

Als Civiel technicus functioneer je als assistent projectleider en heb je de algemene projectleiding over de voorbereiding van nieuwe aanleg en reconstructie van wegen. Je initieert en werkt projectmatig vanaf de initiatieffase tot aan de nazorgfase. Hierbij werk je zelfstandig zowel in de voorbereidingsfase (ontwerp opstellen en bestek) als in de uitvoering. Met de verantwoordelijke projectleider geven jullie samen aan de voorkant van een project invulling aan de betrokkenheid van inwoners bij de totstandkoming van concrete plannen. Daarnaast kun je als adviseur betrokken worden bij gebiedsontwikkelingen.

Wat bieden we jou?

  • Salaris: minimaal € 3558,00 (aanloopschaal 10) en maximaal € 5997,00 (uitloopschaal 11) bruto per maand bij 36 uur per week. De gemeente Kerkrade werkt met aanloop-, functie- en uitloopschalen. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Ben je pas afgestudeerd of heb je niet alle ervaring dan is er sprake van inpassing in de aanloopschaal. Heb je (veel) kennis en werkervaring dan is inpassing in de functieschaal/uitloopschaal mogelijk.
  • Parttime werken kan ook. Salaris wordt dan overeenkomstig aangepast.
  • Stabiliteit: De insteek is een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd e.e.a. afhankelijk van werkervaring en opleiding.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: o.a. individueel keuzebudget (17,05%), pensioenopbouw bij ABP, extra vitaliteitsdagen, bijkopen van extra verlofuren, korting op sportabonnement via het ODS vitaliteitsprogramma, vitaliteitsbudget.
  • Thuiswerken. We vinden het fijn en belangrijk om elkaar regelmatig te ontmoeten op kantoor: verbinding hebben en houden met het team. Maar thuiswerken doen we ook. Dit wordt gefaciliteerd met een laptop en telefoon, maar ook een thuiswerkplek (bureau, bureaustoel en eventueel een extra beeldscherm).
  • Een gevarieerde rol binnen een prettige werkomgeving.
  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een omgeving waar denken in oplossingen de norm is.
  • Parkeerplek op eigen terrein. De afdeling Stedelijk Beheer is gehuisvest aan de Hammolenweg 6 te Kerkrade.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden, bezoek de website van de gemeente Kerkrade (menu, Bestuur en organisatie, vacatures).

Wat breng je mee?

Wij zoeken een Civiel technicus die

  • een hbo werk- en denkniveau heeft. Denk aan een opleiding op het gebied van civiele techniek;
  • ruime ervaring met bestekschrijven van RAW-bestekken en het maken van civiel technische ontwerpen;
  • ruime kennis op het gebied van civiele techniek heeft en beschikt over milieutechnisch kennis (bodemonderzoeken);
  • kennis heeft van (zelfstandig) projectmatig werken;
  • de weg weet te vinden binnen het gemeentelijk domein en de juiste mensen bij elkaar weet te brengen;
  • communicatief uitermate vaardig is.

Kortom: je bent iemand die gepassioneerd met je vak bezig is.

Waar kom je te werken?

Welkom bij de afdeling Stedelijk Beheer, want daar kom je te werken.

De afdeling is verantwoordelijk voor het (technisch) beheer in de onze stad. Denk hierbij aan duurzaam beheren en onderhouden van riool-, weg en waterinfrastructuur (bruggen, tunnels en watergangen, openbare verlichting, bodemsaneringen). Jij maakt onderdeel uit van het cluster Infraprojecten en Civiel techniek. Samen met de projectleiders, werkvoorbereiders en bestandsbeheerders zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van verschillende technische oplossingen op het gebied van infrastructuur- en civiel techniek. Alle expertise die we als gemeente Kerkrade nodig hebben, hebben wij in huis.

Maar vooral ook welkom in de gemeente Kerkrade.

De gemeente Kerkrade is een groeiende organisatie die nauw verbonden is met haar omgeving. Door samen te werken met inwoners, partners en bedrijven, creëren we nieuwe mogelijkheden. We zorgen ervoor dat iedereen kan deelnemen aan de samenleving en stimuleren het ondernemerschap van onze medewerkers en anderen. Kortom: in ons werk zoeken wij de verbinding om elkaar te versterken en om de dienstverlening te verbeteren; alles om de gestelde doelen te realiseren. Viër zunt Kirchroa: versterken, verbinden, verbeteren.

Ben jij enthousiast?

Laat het ons weten! Reageer vóór 11 mei 2024 . Je brief en cv kun je adresseren aan de clusterleider Infraprojecten en Civiel techniek, Gerjo Griffioen. Voor een toelichting op de functie kun je contact opnemen met Gerjo (0648132738). Als je eerst meer wilt weten over de functie, onze organisatie en met wie je gaat samenwerken, plan dan een koffiemoment in met Gerjo.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met de P&O-adviseur, Mirjam Bours-Jongen (telefoonnummer 0614975344).

De eerste kennismakingsgesprekken zijn gepland woensdagmiddag 15 mei 2024.

Heb je voor 12 mei 2024 geen uitnodiging ontvangen mei voor een gesprek, dan behoor je niet tot de 1e selectie. Wij schrijven echter nog niet af. Mochten wij namelijk de verkeerde keuze hebben gemaakt, dan zou je alsnog voor een gesprek uitgenodigd kunnen worden. Afwijzingen vinden pas plaats als de selectieprocedure volledig is afgerond.

Informatie

Als onderdeel van het selectieproces maken wij regelmatig gebruik van online-screening. Dat betekent dat wij informatie zoeken via bijvoorbeeld zoekmachines en sociale netwerken. Daarnaast maken een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een selectieassessment deel uit van de procedure. Ook het vragen naar referenties kan onderdeel zijn van onze procedure.