Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent muziek

Werkgever:Grotiuscollege
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zoeken

Kun jij met passie onze leerlingen meenemen in de wereld van de muziek? Besteed jij alle aandacht aan de persoonlijke muzikale ontwikkeling van elke individuele leerling? Is er bij jou in de lessen plaats voor zowel praktische- als theoretische opdrachten en presentaties?

Grotius College Heerlen zoekt een enthousiaste docent muziek!

Jij houdt van muzikale uitdagingen en bent dé aangewezen persoon om onze leerlingen wegwijs te maken in de wereld van muziek. Wij zijn op zoek naar docenten binnen de sectie Muziek: 1ste graads docent Muziek.
Jij verzorgt theorie- en praktijklessen. Tijdens deze lessen prikkel je de creativiteit van elke leerling en begeleidt hen in hun creatieve proces. Je weet de verschillende behoeften van jouw leerlingen te onderscheiden en houdt rekening met hun talenten. Je speelt een actieve rol binnen de wereld van muziek waarbij je naast het geven van lessen, ook leerlingen coacht en stimuleert hun eigen leerdoelen te bereiken. Je bent creatief in doen en denken, initiatiefrijk en bereid om te experimenteren als het gaat om vakinhoud. Je bent een enthousiaste docent en tegelijkertijd ook een prettige collega om mee samen te werken. Je levert op een constructieve manier jouw steentje bij binnen je team, de sectie en de organisatie als geheel.

Wij vragen

  • Je ziet het als een uitdaging om leerlingen te binden en te boeien voor muziek
  • Je hebt ervaring in het geven van lessen in het vak Muziek
  • Je vindt het leuk om te werken met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
  • Je bent creatief en ook vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk
  • Je hebt bij voorkeur een eerstegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Muziek
  • Je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
  • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Grotiuscollege

Science school Grotius in Heerlen biedt mavo, havo, atheneum en gymnasium. In alle leerjaren wordt veel aandacht besteed aan bètavakken. Het Grotiuscollege is een begaafdheidsprofielschool.

Wij vinden elkaar belangrijk bij Grotius. Leerlingen, leraren, medewerkers en ouders. Daarom is onze slogan 'Jij op 1'. Dat betekent aandacht voor elkaar, proberen elkaar te begrijpen en rekening houden met elkaar. En in die veilige en persoonlijke omgeving enorm veel leren en ontdekken. Zodat jij straks klaar bent voor een mooie toekomst. Zodat jij later aan de slag kan bij organisaties in de regio, in heel Nederland, maar ook over de grens. Zodat jij een prima basis hebt om een fijn leven op te bouwen waar je maar wilt. Een leven waarin voor jou hopelijk veel mensen op 1 zullen staan!

Meer informatie over Grotiuscollege

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met de heer L. van der Laan, teamleider via e-mail: l.vanderlaan@stichtinglvo.nl of telefonisch: 06-22249083