Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Adviseur Arbeidsdiagnostiek

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Volwassenenrevalidatie & Arbeidsreïntegratie biedt (poli-)klinische behandeling en verpleging voor mensen die kampen met de gevolgen van ernstig belemmerende aandoeningen waaronder amputatie, dwarslaesie, hartfalen, hersenletsel, kanker en pijn. Verder maken de afdelingen Sport & Bewegen en Adelante Arbeid deel uit van dit organisatieonderdeel. 

Wij zijn per direct voor de vervanging van ziekte voor gemiddeld 32 uur per week op zoek naar een: 

Adviseur Arbeidsdiagnostiek 

Wie zoeken wij?

Wij denken dat je het beste bij ons past als je ervaring hebt met casemanagement binnen een multidisciplinair team. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Voor het schrijven van rapportages beschik je over een zeer goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Omdat je werkt in een commerciële setting beschik je verder over commercieel inzicht, kun en wil je kostenefficiënt werken en ben je flexibel in de invulling van de verschillende rollen richting cliënt en opdrachtgever. Tot slot ben je besluitvaardig en heb je overtuigingskracht. 

Wat ga je doen?

De centrale taak van de adviseur arbeidsdiagnostiek is met specifieke meetmethoden en –instrumenten (o.a. de Ergos II worksimulator voor fysieke belastbaarheidsonderzoeken en praktijksimulaties) in kaart brengen welke arbeidsmogelijkheden een cliënt heeft, welke randvoorwaarden er in werk zijn of welke voorwaarden er zijn bij de toeleiding naar werk. 

Als adviseur arbeidsdiagnostiek begeleidt en bewaak je het totale onderzoeksproces van de aan jou toegewezen cliënten. Je adviseert de opdrachtgever vervolgens schriftelijk op basis van de resultaten uit het onderzoek. Verder lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van nieuwe instrumenten binnen het domein arbeidsdiagnostiek. Tot slot lever je een actieve bijdrage aan het relatiebeheer met onze opdrachtgevers. 

Wat mag jij van ons verwachten?

-        een aanstelling voor de duur van ziekte

-        een salaris van minimaal € 2.665, - en maximaal € 3.917, - bruto per maand (FWG 55) bij een

36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

-        een eindejaarsuitkering van 8,33%

-        8,33% vakantiegeld

-        een goede pensioenvoorziening bij PFZW

-        fiscale voordelen bij aanschaf van een fiets

-        collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars

-        uitruil reiskostenregeling

-        voordelig extern sporten via BenVitaal

-        werken bij een ambitieuze en betrokken organisatie 

Over Adelante
Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals.

Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten. 

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website http://www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/ 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 24-01-2019 hebben ontvangen. Via onze website http://www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 6.   

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Daniëlle Klerken, teammanager +31 45 528 3096 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt de afdeling human resources je graag +31 45 528 2032 . 

Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.