Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Pedagogisch medewerker KDV

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Al meer dan 30 jaar biedt kinderdagverblijf de Bereboot kinderopvang aan kinderen tussen 0 en 4 jaar. Wij vangen kinderen op van medewerkers van Adelante en uit de buurt. Het kinderdagverblijf ligt in het park van Adelante in Hoensbroek en maakt onderdeel uit van Adelante Zorggroep.

Voor ons kleinschalig kinderdagverblijf zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch medewerker                              

Wie zoeken wij?
Je bent in het bezit van een diploma SPW kinderopvang of een andere voor het vak erkende opleiding, bij voorkeur niveau 4. Je kunt aantonen dat je de cursus EHBO voor kinderen met een positief resultaat hebt afgerond, en bij voorkeur heb je Nederlands 3 F. Een diploma voor werken in de babyopvang is een pre. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kunt goed samenwerking in een klein team en weet de kinderen op een motiverende en stimulerende wijze te begeleiden in hun ontwikkeling. Je bent enthousiast en gedreven en bent flexibel in zowel werkdagen en werktijden.

Wat ga je doen?
Samen met je collega`s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, opvoeding, begeleiding en verzorging van de kinderen. Je bedenkt, ontwikkelt, begeleidt activiteiten en onderhoudt intensief contact met de ouders/verzorgers.

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Een contract van gemiddeld 16 uur per week voor de duur van een jaar.
-       Een salaris van minimaal € 1.987,- en maximaal € 2.712,- bruto per maand (schaal 6) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Kinderopvang

En verder…
-       8% vakantiegeld volgens CAO Kinderopvang
-       een goede pensioenvoorziening bij PGGM
-       gratis sporten bij Adelante, waaronder fitness, yoga en zwemmen
-       werken in een klein en hecht team
-       gratis parkeren

Over kinderdagverblijf de Bereboot
Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website http://www.kdvdebereboot.nl of facebook https://www.facebook.com/kdvdebereboot.nl

Hou je van bewegen, wandelen en buiten spelen met de kinderen? Vind je het belangrijk dat kinderen de ruimte hebben om te ontdekken en zich te ontplooien? Denk je graag mee over de invulling van onze missie en visie op de groep? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Heb jij passie voor het werk met kinderen?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 21 november 2018 hebben ontvangen. Solliciteer direct via de functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Sonja Vetter, teammanager +31 45 528 2185 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt de afdeling human resources je graag +31 45 528 2032.

Goed om te weten!
Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom vragen wij om met een Verklaring Omtrent Gedrag voor kinderopvang in te schrijven in het personenregister kinderopvang voordat je bij ons in dienst treedt.

Wij plannen de eerste gesprekken op 5 december 2018.