Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker communicatie

Werkgever:Ambulante Thuiszorg Limburg
Plaats:Heerlen

Onze organisatie

Ambulante Thuiszorg biedt met ruim 200 medewerkers zorg aan bijna 1000 gezinnen in heel Zuid-Limburg, daar waar mensen zich thuis voelen. Steeds vaker kiezen mensen voor hulp bij het huishouden, verzorging of verpleging in de thuissituatie Ter versterking van ons kantoorteam zijn wij op zoek naar een:

 

Medewerker communicatie (parttime)

 

Wat ga je doen?

Als medewerker communicatie ontwikkel je brochures, folders en ander communicatiemateriaal. Je beheert onze website en social media. Je bent het eerste aanspreekpunt op het gebied van media en bewaakt onze huisstijl. Daarnaast ga je bouwen aan een netwerk en sta je op beurzen om Ambulante Thuiszorg te promoten en onder de aandacht brengen bij potentiële cliënten. Kortom, het is jouw taak om het merk Ambulante Thuiszorg zowel intern, maar zeer zeker ook extern uit te dragen zodat o.a. gemeentes en zorgvragers ons nog vaker gaan vinden. Je zult dan ook de regie hebben over het gehele communicatie-proces.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Wij bieden je bij aanvang een dienstverband aan voor de duur van één jaar met de intentie tot een vaste aanstelling.
  • We zijn flexibel en denken met je mee, dit blijkt ook wanneer het gaat om je urenindeling. Voor ons staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé. Ook het aantal uren qua dienstverband is voor ons bespreekbaar. Diverse varianten van het aantal te werken uren zijn mogelijk.
  • Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt. Dit alles naast een eindejaarsuitkering van 8,33% in 2019 uitbetaald in de maand november.
  • We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering via IZZ en gebruik te maken van aanvullende verzekeringen. Jijzelf, maar als je dit wilt ook je gezinsleden.

Naast onze fijne arbeidsvoorwaarden is het bij Ambulante Thuiszorg bovenal prettig werken. Je bent bij ons verzekerd van oprechte aandacht voor jou als persoon. Daarnaast kennen we korte lijnen, hebben we veel voor elkaar over en kunnen daardoor ook altijd op elkaar rekenen.

Wat verwachten wij van jou?

We verwachten van een communicatiemedewerker een groot inlevingsvermogen, iemand die de juiste toon weet te raken bij het schrijven van teksten. Je hebt oog voor creatieve teksten en vormgeving, social media en je beschikt over relevante werkervaring. Je bent energiek, enthousiast en weet dit over te brengen. Verder spreekt het jou aan om binnen een resultaat- en mensgerichte omgeving te functioneren waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer.

Wij zoeken jou. Heel simpel, omdat jij onze warme zorg weet te vertalen in woorden.

Je bent meer dan welkom! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Ankie Bazen via a.bazen@atzlimburg.nl  Ben je overtuigd dat wij bij elkaar passen en mocht je gelijk willen solliciteren, stuur dan jouw gegevens aan sollicitaties@atzlimburg.nl  Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.