Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operator Productie

Werkgever:Bakkersland
Plaats:Kerkrade

Operator Productie

Geplaatst op: 06-12-2018

Eén van onze bakkerijen is gevestigd in het Zeelands Terneuzen. Daar staat een team van circa 60 gedreven vakmensen garant voor de productie van een breed assortiment broodproducten. Dagelijks leveren onze medewerkers een topprestatie door onze klanten te voorzien van verse en smaakvolle broodproducten.

 

Taken en verantwoordelijkheden

In deze fulltime functie produceer je groot- en kleinbrood volgens de specificaties en kwaliteitsnormen op geautomatiseerde productielijnen. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines en je verricht eerstelijns onderhoud aan machines. Je houdt controle over het bereidings- en bakproces door juiste instellingen van de productiemachines en juist grond- en hulpstoffengebruik. Je grijpt in bij storingen, zorgt dat de producten voldoen aan kwaliteitsnormen (ICF en HACCP) en verricht opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Je komt met nieuwe oplossingen en ziet kansen voor verbeteringen.

 

Jouw profiel

Je beschikt over MBO niveau verkregen door opleiding en/of werkervaring. Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en een achtergrond in het bakkersvak. Ervaring met verbeterprojecten is een pré . Je hebt proceskennis en technisch inzicht. Ook ben je bekend met HACCP en voedselveiligheid. Je spreekt en schrijft Nederlands en je bent een teamplayer. Je bent pro-actief en komt met ideeën. Je bent verantwoordelijk, flexibel en bereid om 7 dagen per week 24 uur per dag ingeroosterd te worden.

Lange Reksestraat 6, 4538 AZ Terneuzen Direct solliciteren Solliciteren met LinkedinTerug naar overzicht