Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Commercieel medewerker binnendienst

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Heerlen

Vacature Commercieel medewerker binnendienst parttime

In juli 2014 is Autobedrijf Kerres gefuseerd met Autobedrijf J. Janssen. Door de fusie is een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid-Limburg t/m Oost-Brabant. Janssen Kerres Automotive heeft 365 medewerkers en 14 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën, Peugeot en DS. In de nieuwe strategie is zorgeloze mobiliteit in combinatie met one-stop-shopping stevig verankerd en wordt deze vertaald naar de praktijk. De particuliere en zakelijke klanten profiteren hier van. De klant staat bij Janssen Kerres Automotive altijd centraal.

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst parttime (M/V)

Samen met je collega’s van het commerciële binnendienst team draag je zorg voor een optimaal klantvriendelijke verkoop binnendienst. Je bent als drijvende kracht mede het aanspreekpunt voor informatie over producten, prijzen, leveringstermijnen en orderopvolging. Naast orderverwerking zorg je tevens voor de dagelijkse commerciële & administratieve ondersteuning en voer je calculaties uit voor onze eigen leasemaatschappij.

Wat houdt je functie in?

De taken bestaan onder andere uit:

 • Het controleren van offertes en orders in Leaselink;
 • Het uitwerken, opvolgen en registreren van offertes voor leasemaatschappijen;
 • Het aanmaken van werkorders ten behoeve van de werkplaats;
 • Telefonisch contact met klanten, leasemaatschappijen en collega’s;
 • Het opstellen van leasecalculaties via LeaseWise;
 • Zorgdragen voor een correct factureringstraject;
 • Het ondersteunen van de Accountmanagers bij hun werkzaamheden.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met de volgende kwalificaties:

 • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in commerciële richting;
 • Je hebt feeling met administratie en commercie;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent stressbestendig en werkt secuur;
 • Je hebt kennis van automatisering en software zoals MS Office;
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar en woonachting in de omgeving van Heerlen.

Wat kun je van ons verwachten?
Een uitdagende baan bij een dealerbedrijf dat in de top 15 van Nederland staat. Wij bieden een functie voor 24 uur per week met als standplaats Heerlen. Je werkt met vooraanstaande automerken met een rijke historie en een divers modellengamma. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van techniek en volgen de nieuwste technische ontwikkelingen op de voet. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om specifieke opleidingen te volgen. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd behoort op termijn tot de mogelijkheden. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.

Ja, ik wil een baan bij Janssen Kerres!
Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur een sollicitatiebrief voorzien van CV naar vacature@janssenkerres.nl. Wil je ons direct spreken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling Personeelszaken via telefoonnummer: +31 85 021 5566. Wij staan je graag te woord.

Sollicitatieprocedure
Super leuk dat je gesolliciteerd hebt! Wij zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en nemen contact met je op. Hierna kan een eerste gesprek volgen, zodat we je leren kennen. We geven je gelijk een Tour du Janssen Kerres, zodat je de werkplek ziet, collega’s ontmoet en onze koffie kan beoordelen. Ben jij onze ideale collega? Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren. Succes!