Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Pedagogisch medewerker

Werkgever:Kinderopvang Kerkrade / Parkstad
Plaats:Kerkrade

VACATURE: Pedagogisch medewerker BSO Woelhonk + TSO De Schatgraver

We zijn per 1 maart 2019 op zoek naar een enthousiaste, sportieve medewerker, die bereid is om naast vaste dagdelen bij de buitenschoolse opvang (BSO) ook flexibel te werken bij de tussenschoolse opvang (TSO). We vragen een flexibele inzetbaarheid van 5 dagen in de week. Eigen vervoer i.v.m. met meerdere diensten op één dag is een pré.

Vacature BSO (16-24 uur)

Bij BSO Woelhonk zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die bereid is om voor- en naschools en in vakantieweken te werken en al een grote affiniteit heeft met het werken bij een BSO. Je beschikt bovendien over een uitstekend organisatie- en inlevingsvermogen en hebt een proactieve, ondernemende en flexibele instelling. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. In overleg met je collega voer je eigen groep overstijgende taken uit.

Vacature TSO (minimaal 2 dagdelen; 1.75 uur per dagdeel)

Omdat de uren bij BSO Woelhonk perfect te combineren zijn met het werken in de TSO vragen we de flexibiliteit voor de inzet in de TSO. Als pedagogisch medewerker TSO begeleidt je (m.u.v. woensdag) de lunch en (een deel van) de sportieve en creatieve activiteiten tijdens het overblijven. Je wordt samen met een vrijwilliger ingedeeld in een leeftijdsgroep en begeleidt de kinderen tijdens de 1.75/2 uur durende pauze. Wij verwachten een hoge zelfstandigheid en bereidheid tot het organiseren van nieuwe, uitdagende activiteiten en thema’s op gebied van sporten, dansen, muziek of andere onderwerpen. De aanstelling is voor de duur van 7 maanden. Bij goed functioneren wordt het contract in overleg met je manager verlengd. De uren worden in overleg met de locatiemanager ingevuld.

Belangstelling?

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Carmen Debets c.debets@kinderopvangparkstad.nl   Sollicitatiebrieven met je motivatie voor 22 februari richten aan: c.debets@kinderopvangparkstad.nl  met vermelding van de vacature BSO Woelhonk, TSO De Schatgraver De gesprekken zullen in week 9 plaatsvinden.