Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Manager Business Control

Werkgever:Mondriaan
Plaats:Heerlen

Manager Business Control

Manager Business Control

Werken bij Mondriaan is nooit saai. Je vindt bij ons een uitdagende baan waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan heten wij je graag welkom. Voel jij iets voor een maatschappelijk relevante baan? Lees dan verder en we zien je reactie graag tegemoet!

Dienstverband:  36 uur p.w.
Standplaats:  Heerlen
Opleiding:  HBO-WO bedrijfseconomie/bedrijfskunde/HOFAM, RC
Salaris:   FWG 70 - CAO GGZ (min.€ 3965,- en max € 6188,- bij voltijd dienstverband)
Reageren voor:  19 januari 2019

Wie is Mondriaan

Wij zijn een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met ca. 40 locaties. Jaarlijks bieden wij zorg aan meer dan 11.000 mensen. Wij behandelen kinderen en volwassenen van 3 tot 100 jaar met psychische of psychiatrische klachten en verslavingsproblematiek. Wij bieden ook  forensische psychiatrie. Voor meer informatie www.mondriaan.eu .  

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden / naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg.

Past deze functie bij jou?

Als manager van de afdeling Business Control ben je verantwoordelijk voor de opzet, optimalisatie en het beheer van managementinformatie binnen Mondriaan. Hierbij bewaak je tevens de diverse bedrijfskundige processen in met name financiële-, proces- en procedurele zin en adviseer je de raad van bestuur en  het management inzake relevante veranderingen en verbeteringen. Daarnaast geef je sturing aan de planning & control cyclus, waartoe het verstrekken van relevante managementinformatie behoort. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering en bewaking van deze planning en control cyclus. Als  manager Business Control bewaak je  de jaarplannen, begroting en de realisatie van de daarin opgenomen doelstellingen. Je draagt zorg voor een tijdige advisering omtrent bijsturing door het management.

Je bent verantwoordelijk voor ontwikkeling en implementatie van het kwaliteitsbeleid en het initiëren van (kwaliteits)audits ten aanzien van de bedrijfsvoering. Ook ben je verantwoordelijk voor  het risicomanagement en het contracteringsproces waarbij de afspraken met de zorgverzekeraars, gemeenten en andere financiers worden voorbereid.  Je adviseert gevraagd en ongevraagd de Raad van Bestuur en het management.   Je bent als leidinggevende tevens verantwoordelijk voor de coördinatie en aansturing van de afdeling Business Control, risico management,  en verkoop. Samen met het team werk je aan professionele dienstverlening aan de organisatie. Dit doe je volgens de uitgangspunten: Samen, Toegevoegde waarde, Integraal en Persoonlijk (STIP). Je valt hiërarchisch onder de voorzitter van de raad van bestuur.

Jouw kwaliteiten

Je bent een stevige manager én expert op het gebied van Business Control en contractering. Naast een afgeronde (post) HBO of (post) academische opleiding  bedrijfseconomie, bedrijfskunde of controlling heb je minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in de zorg. Je bent sterk analytisch onderlegd en scherp in je analyses over de dagelijkse bedrijfsvoering. Je bent resultaatgericht,  beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken.

Je hebt kennis van budgetterings-, begrotings- kwaliteits- en informatiemanagement. Tevens heb je ruime leidinggevende ervaring in het vakgebied. Je hebt uitstekende kennis van managementtechnieken en organisatieprocessen en van Informatie en Communicatie Technologie oplossingen ter ondersteuning van de business processen. Je hebt een uitgesproken visie op toekomstige ontwikkelingen m.b.t. je vakgebied.

Je hebt passie voor je vak, bent energiek, pro-actief en werkt pragmatisch. Je geeft leiding vanuit een positief mensbeeld en geeft medewerkers binnen afgesproken kaders de ruimte om regie te voeren over hun eigen werkzaamheden. Je weet je collega’s te enthousiasmeren om zichzelf en het team continu te ontwikkelen.

Wat wij jou bieden

Wij bieden medewerkers een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Wij bieden een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Heb je nog vragen?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. J.P. Essers, raad van bestuur, bereikbaar op het nummer +31 88 506 8487 of met mevr. P. Soeters, stafmanager Business Control op het nummer +31 6 20107090 . Ga voor meer informatie over Mondriaan naar www.mondriaan.eu .

Is je interesse gewekt?

Je kunt op deze vacature reageren tot 19 januari 2019. Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via onderstaande button:
solliciteer hier
Sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 5.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.