Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior Inkoper

Werkgever:Mondriaan
Plaats:Heerlen

Senior Inkoper

Senior Inkoper

Werken bij Mondriaan is nooit saai. Je vindt bij ons een uitdagende baan waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan heten wij je graag welkom. Voel jij iets voor een maatschappelijk relevante baan? Lees dan verder en we zien je reactie graag tegemoet!

Dienstverband:                36 uur p.w.
Standplaats:                     Heerlen
Opleiding:                        HBO-WO
Salaris:                             FWG 65 - CAO GGZ (min. € 3.266,- en max € 5126,- bruto/mnd bij 36 uur/wk)
Reageren voor:                 1 februari 2019

Wie is Mondriaan

Wij zijn een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met ca. 40 locaties. Jaarlijks bieden wij zorg aan meer dan 11.000 mensen. Wij behandelen kinderen en volwassenen van 3 tot 100 jaar met psychische of psychiatrische klachten en verslavingsproblematiek. Wij bieden ook  forensische psychiatrie. Voor meer informatie www.mondriaan.eu .

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg.

Past deze functie bij jou?

Als senior inkoper ben je verantwoordelijk voor de opzet, optimalisatie en het beheer van Inkoop binnen Mondriaan. Hierbij adviseer je de raad van bestuur en  het management inzake relevante veranderingen en verbeteringen.
Daarnaast geef je functionele sturing aan inkoop, waartoe het verstrekken van relevante managementinformatie behoort.
Als senior inkoper bewaak je de jaarplannen, begroting en de realisatie van de daarin opgenomen doelstellingen. Je draagt zorg voor een tijdige advisering omtrent bijsturing door het management. Je bent verantwoordelijk voor ontwikkeling en implementatie van het inkoopbeleid. Je adviseert gevraagd en ongevraagd de raad van bestuur en het management. Je bent tevens uitstekend in staat complexe aanbestedingen te leiden. Daarnaast waarborg je de naleving van wet- en regelgeving en de juridische kwaliteit van alle inkoopactiviteiten.

Samen met het team werk je aan professionele dienstverlening aan de organisatie. Dit doe je volgens de uitgangspunten: Samen, Toegevoegde waarde, Integraal en Persoonlijk (STIP). Je valt hiërarchisch onder de manager Facilitair bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een expert op inkoopgebied. Naast een afgeronde (post) HBO of (post) academische opleiding, ben je in het bezit van een specifieke inkoopopleiding( NEVI 2 of vergelijkbaar)  en heb je minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in de zorg. Kennis van AXI / Negometrix is een pré.
Je bent sterk analytisch onderlegd en scherp in je analyses. Je bent resultaatgericht, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken.

Je hebt een uitgesproken visie op toekomstige ontwikkelingen m.b.t. je vakgebied.
Je hebt passie voor je vak, bent energiek, proactief en werkt pragmatisch en je functioneert vanuit een positief mensbeeld. Je weet je collega’s te enthousiasmeren om zichzelf en het team continu te ontwikkelen. Je hebt affiniteit met de GGZ.

Wat wij jou bieden

Wij bieden medewerkers een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping.
Wij bieden een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Heb je nog vragen?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met mevr. C. Bisschops, manager Facilitair bedrijf, bereikbaar op het nummer +31 6 55726479
Ga voor meer informatie over Mondriaan naar www.mondriaan.eu .

Is je interesse gewekt?

Je kunt op deze vacature reageren tot 1 februari 2019. Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via onderstaande button:

Solliciteer hier

Sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 6.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.