Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Transmuraal werkers

Werkgever:Mondriaan
Plaats:Heerlen

Transmuraal werkers

Geplaatst op 1 november 2018

Werken in ons jeugd Ortho F-ACT team?

Werken in ons jeugd Ortho F-ACT team is nooit saai. Bij Mondriaan vind je een uitdagende baan in de psychiatrie waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Je werkt mee aan de behandeling van zeer kwetsbare jeugdigen en maakt een écht verschil in hun leven. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan ben je in ons Jeugd Ortho F-ACT team aan het juiste adres. F-ACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Je bent naast doordacht en professioneel niet bang voor ad hoc situaties. Sta jij dan je mannetje? Lees dan verder en we zien je reactie graag tegemoet!

Wij zoeken transmuraal werkers

Dienstverband   32 - 36 uur p.w. voor onbepaalde tijd
Standplaats Maastricht
Opleiding HBO-V, HBO Social Work, SPV
Salaris Inschaling conform CAO en ervaring (FWG 50 of 55)
Reageren voor  30 november

Mondriaan Kinderen en Jeugdigen

Mondriaan Kinderen en Jeugdigen behandelt kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen tot 25 jaar met complexe psychiatrische problematiek in Limburg. Onze zorg is toegankelijk, mobiel en snel beschikbaar. We zijn gespecialiseerd in integrale, ontwikkelingsgerichte diagnostiek, behandeling en crisisinterventie. Behandeling start in principe vanuit de vertrouwde omgeving van het kind. Soms kan dat niet. We bieden dan klinische- en/of dagbehandelingen aan, zo kort mogelijk en zo lang als nodig. Beleidsontwikkeling en zorginhoudelijke projecten vinden in co-creatie met onze doelgroep plaats. Door middel van een Jongerenraad is jongerenparticipatie goed verankerd in onze organisatie. Lees meer over ons op www.mondriaankindenjeugd.nl

Past Jeugd Ortho F-ACT bij jou?

De doelgroep van het jeugd Ortho F-ACT team bestaat uit jeugdigen in de leeftijd 12 tot 21 jaar met (signalen van) ernstige psychiatrische en gedragsproblematiek in combinatie met problematiek op andere levensgebieden. Het betreft jeugdigen die vaak moeilijk bereikbaar zijn voor hulpverlenende instanties. Het gaat enerzijds om jeugdigen die nog geen of onvoldoende probleembesef hebben, dus geen hulp zoeken of hulpvragen kunnen formuleren. Anderzijds gaat het om jeugdigen die een lange historie hebben met de hulpverlening waarin ze zijn vastgelopen en veelal teleurgesteld zijn.

Jouw kwaliteiten

Naast een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau, zoals bijvoorbeeld Social Work of Verpleegkunde, heb je affiniteit en bij voorkeur ervaring met de complexe jeugdpsychiatrische Ortho doelgroep. Wij vragen ook hulpverleners met een afgeronde post-HBO opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op om te solliciteren. Je gaat in ons Ortho F-ACT aan de slag als transmuraal werker. Je houdt niet van een gespreid bedje, bent een pionier en vaart wel bij een dynamische werkomgeving. Je bent een bondgenoot die naast de jeugdige en zijn (gezins)systeem staat, en spreekt hun taal. Samen ga je praktisch en toekomstgericht aan de slag. Je helpt om betekenis te geven aan het verleden en de kwetsbaarheden. Dit doe je met begrip, toewijding, geduld en empathisch vermogen. Je bent proactief en gericht op samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie.

Wat wij jou bieden

Wij bieden medewerkers een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Wij zijn een opleidingsinstituut en werken mee aan wetenschappelijk onderzoek. Door ontwikkeling en onderhoud van onze expertise werken wij voortdurend aan innovatie en verbetering van onze deskundigheid en de behandeling.

Wij bieden een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden. Tevens dien je als verpleegkundige een afschrift van het BIG-register te kunnen overleggen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure staan we je graag te woord; neem dan contact op met Frank Gielen, teamcoördinator/SPV, telefoonnummer: +31 6 22462147 .

Solliciteren?

Wij zien je reactie graag tegemoet. Je kunt uiterlijk tot en met 30 november reageren via onderstaande button:
  Solliciteer hier

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Op grond van de procedure Werving en Selectie genieten interne kandidaten voorrang. Alle correspondentie zal via mail verlopen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.