Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vakman administratie-bedrijfsvoering

Werkgever:Mondriaan
Plaats:Heerlen

Vakman administratie-bedrijfsvoering

Ben jij die  enthousiaste/energieke duizendpoot die graag samenwerkt om de kwaliteit van onze dienstverlening nòg beter te maken?

Voor de afdeling Centrale Zorgadministratie van het Bedrijfsbureau zoeken wij een enthousiaste:

Vakman administratie-bedrijfsvoering

Werken bij Mondriaan is nooit saai. Je vindt bij ons een uitdagende baan waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan heten wij je graag welkom. Voel jij iets voor een maatschappelijk relevante baan? Lees dan verder en we zien je reactie graag tegemoet!

Dienstverband:    36 uur per week
Kernfunctie:         Vakman administratieve bedrijfsvoering 1
Standplaats:         Heerlen
Opleiding:            Hbo-relevante vakopleiding aangevuld met kennis van wet- en regelgeving Wlz,
                            Wmo, Zvw en PGB;                                                     
Salaris:                 FWG 50 - CAO GGZ (min. €2.091,-- en max. €3.467,--)
Reageren voor:    25 maart 2019
Werving:              Interne en externe werving                        

Past deze functie bij jou?

  • Je realiseert een tijdige, juiste en volledige facturatie van de geleverde zorg.
  • Je verwerkt retourgegevens en je voert eventuele correctiefacturen met betrekking tot de geleverde zorg door.
  • Daarnaast zorg je ervoor dat het administratieve proces en de applicatie optimaal is afgestemd op de organisatie, de bedrijfsprocessen en de wet- en regelgeving; zowel binnen Financiën zelf als voor de Zorgbedrijven.
  • Desgevraagd lever je managementinformatie aan..

Jouw Kwaliteiten:

  • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO opleiding op het gebied van financiën / gezondheidszorg;
  • Je hebt uitgebreide kennis van Excel en actuele kennis en ervaring op het gebied van administratieve gegevensverwerking zorg;
  • Je bent bekend met wet- en regelgeving Wlz, Wmo, Zvw en PGB;Je hebt ervaring met zorginformatiesystemen. Aantoonbare kennis van ‘mijn Quarant’ strekt tot de aanbeveling;
  • Je hebt goede didactische vaardigheden en goede contactuele en schriftelijke vaardigheden;
  • Je kunt snel nieuwe kennis eigen maken;Je werkhouding kenmerkt zich door proactiviteit, stressbestendigheid en flexibiliteit;
  •  Je kunt uitstekend in teamverband werken;Je herkent prioriteiten en handelt hier naar.

Wat wij jou bieden:

Wij bieden medewerkers een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Wij bieden een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg FWG 50 - CAO GGZ (min. €2.091,-- en max. €3.467,- bij een voltijd dienstverband) en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een  eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden en een ruime verlofregeling. De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd.

Meer informatie:

Wat doet de afdeling Centrale Zorgadministratie?

De Centrale Zorgadministratie maakt deel uit van het Bedrijfsbureau van Mondriaan. Naast de Zorgadministratie maken een drietal teams van verschillende Zorgsecretariaten deel uit van het Bedrijfsbureau..

De centrale taak van de afdeling Zorgadministratie is het erop toezien dat de decentraal ingevoerde zorggegevens voldoen aan de criteria volledigheid, tijdigheid, rechtmatig en juistheid. Bij de Zorgadministratie zijn circa 15 medewerkers werkzaam.

Mondriaan

Wij zijn een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met ca. 40 locaties. Jaarlijks bieden wij zorg aan meer dan 11.000 mensen (volwassenen en kinderen) met psychische of psychiatrische klachten en verslavingsproblematiek. Wij bieden ook forensische psychiatrie.
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Voor meer informatie: https://www.mondriaan.eu .

Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met Arno Maas, Teamleider Centrale Zorgadministratie, telefoonnummer  +31 88 506 8441  . Hij staat je graag te woord.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en referenties  worden opgevraagd

Geïnteresseerd?

Je kunt op deze vacature reageren tot 24 maart 2019. Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via onderstaande button:
Solliciteer hier

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en we vragen referenties op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld