Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: VERPLEEGKUNDIGEN

Werkgever:Mondriaan
Plaats:Heerlen

VERPLEEGKUNDIGEN

VERPLEEGKUNDIGEN

Werken bij Mondriaan is nooit saai. Je vindt bij ons een uitdagende baan waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan heten wij je graag welkom. Voel jij iets voor een maatschappelijk relevante baan? Lees dan verder en we zien je reactie graag tegemoet!

Dienstverband:    24-36 uur per week
Kernfunctie:         Verpleegkundige 2
Standplaats:         Heerlen Kliniek Wijerode / Landgraaf BW Dormigveld
Opleiding:            Verpleegkundige niveau 4-5
Salaris:                 FWG 45 - CAO GGZ (min. €1.843,-- en max € 3.135,--)
Reageren voor:     28 maart 2019
Werving:               in- en extern

Past deze functie bij jou?

Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Verder beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel. Dit dragen we ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden tevens betrokken bij de zorg. Mondriaan Ouderen mag zich, door het behalen van het predicaat Top Klinisch ggz, hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen.

Als verpleegkundige bij Ouderen maak je onderdeel uit van een fijn team waarin collega’s elkaar steunen en voor de beste zorg gaan. In een uitdagende werkomgeving ontwikkel jij je kennis en vaardigheden en werk je met eigen verantwoordelijkheid. Je bent BIG-geregistreerd en in het bezit van een verpleegkundig diploma (MBO of HBO).

Benieuwd naar onze medewerkers? Lees hier het ervaringsverhaal van Muriëlle, een van Mondriaans sociaal psychiatrisch verpleegkundigen: “Als er één vakgebied is waarbinnen je nooit uitgeleerd bent en er volop mogelijkheden zijn, is het wel de zorg.” Of klik hier voor het verhaal van verpleegkundige Tanja: “Door er te zijn, beteken je al zó veel voor een cliënt.” 

Wat wij jou bieden

Wij bieden medewerkers een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Wij bieden een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden en een ruime verlofregeling. De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd.

Mondriaan

Wij zijn een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met ca. 40 locaties. Jaarlijks bieden wij zorg aan meer dan 11.000 mensen (volwassenen en kinderen) met psychische of psychiatrische klachten en verslavingsproblematiek. Wij bieden ook forensische psychiatrie. De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg.
Voor meer informatie: www.mondriaan.eu .

Is je interesse gewekt?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Suzan Benden, afdelingshoofd BW Dormigveld, tel:  +31 88 506 7811  , met Chantalle Rutzerfeld, afdelingshoofd A1, tel:  +31 88 506 6363  secretariaat) of met Marianne Brans, manager kliniek Ouderen, tel:  +31 88 506 6363  secretariaat).

Je kunt op deze vacature reageren tot en met 27 maart 2019. Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via onderstaande button:
Solliciteer hier

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.