Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundigen/ Agogisch Werkenden

Werkgever:Mondriaan
Plaats:Heerlen

Verpleegkundigen/ Agogisch Werkenden

Verpleegkundigen/ Agogisch Werkenden

Werken bij Mondriaan is nooit saai. Je vindt bij ons een uitdagende baan waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan heten wij je graag welkom. Voel jij iets voor een maatschappelijk relevante baan? Lees dan verder en we zien je reactie graag tegemoet!

Dienstverband:      24 - 36 uur p.w.
Standplaats:          Heerlen Wijerode of Landgraaf BW Dormigveld
Opleiding:             MBO-/ HBO-diploma Verpleegkunde of Social Work
Salaris:                  afhankelijk van functie en opleiding FWG 45 - CAO GGZ (min €2.091,-- en max  €3.135,--) FWG 50- CAO GGZ (min €1.843,-- en max  €3.467,--
Reageren voor:      13-08-2019
Werving:                in- en externe werving

Past deze functie bij jou?
Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Verder beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel. Dit dragen we ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden tevens betrokken bij de zorg. Mondriaan Ouderen mag zich, door het behalen van het predicaat Top Klinisch ggz, hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen. Als verpleegkundige of agogisch medewerker ga je bij ons onderdeel uit maken van een fijn team waarin collega’s elkaar steunen en voor de beste zorg gaan. In een uitdagende werkomgeving ontwikkel jij je kennis en vaardigheden en werk je met eigen verantwoordelijkheid. Je bent BIG-geregistreerd en in het bezit van een verpleegkundig diploma (MBO/HBO) of van een HBO opleiding Social Work.

Benieuwd naar onze medewerkers? Lees hier het ervaringsverhaal van Muriëlle, een van Mondriaans sociaal psychiatrisch verpleegkundigen: “Als er één vakgebied is waarbinnen je nooit uitgeleerd bent en er volop mogelijkheden zijn, is het wel de zorg.” Of klik  hier voor het verhaal van verpleegkundige Tanja: “Door er te zijn, beteken je al zó veel voor een cliënt.”

Mondriaan
Wij zijn een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met ca. 40 locaties. Jaarlijks bieden wij zorg aan meer dan 7.000 mensen (volwassenen en kinderen) met psychische of psychiatrische klachten en verslavingsproblematiek. Wij bieden ook forensische psychiatrie. De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Voor meer informatie: www.mondriaan.eu .

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een MBO/HBO diploma verpleegkunde (BIG-geregistreerd) of van een HBO diploma Social Work met relevante ervaring in de psychiatrie. Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep en kennis van psychopathologie en somatiek. Tevens beschik je over een flexibele werkhouding, waarbij je het leuk vindt om in een dynamisch, soms hectische werkomgeving te functioneren.

Wat wij jou bieden
Wij bieden medewerkers een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Wij bieden een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Paul Teunissen (afdelingshoofd C3) , tel:  +31 88 506 8985  ,met Suzan Benden ( afdelingshoofd Dormigveld) tel:  +31 88 506 7811  of met Marianne Brans, manager kliniek Ouderen, tel:  +31 88 506 6363  secretariaat).

Is je interesse gewekt?
Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via onderstaande button. Wij zullen dan Contact met je opnemen voor een nadere kennismaking.

Solliciteer hier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.