Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief medewerker

Werkgever:Randstad
Plaats:Heerlen

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/PLANNER | DAGDIENST | 36 UUR | PER DIRECT | TIJDELIJK| OMGEVING HEERLEN

Ben jij goed in plannen, overzicht houden, en vooruit kijken? Wie weet zijn wij dan op voor naar jou!

HET BEDRIJF
Je komt te werken bij een woningbouwvereniging in de in de omgeving van Heerlen. Het is een bedrijf met een prettige werkomgeving waar een collegiale en informele sfeer heerst met korte interne lijnen.

WAT ZIJN JE TAKEN?
Dagelijks ben je verantwoordelijk voor het plannen van onderhoud en daarbij goed in de gaten houdt wanneer contracten aflopen. Je draagt dus zorg dat alle werkzaamheden op verschillende afdelingen op het juiste moment worden uitgevoerd. Hierdoor schakel je dagelijks met verschilende afdelingen en verwerk je deze informatie administratief in het systeem.
He tis daarom erg belangrijk dat je administratief goed onderlegd bent en kandidaten die ervaring hebben met het ERP systemen genieten de voorkeur. Daarnaast is het een hard eis dat je reeds gewerkt hebt bij een online woningcorporatie.

VOORWAARDEN
Je ontvangt salaris op basis van je opleiding en ervaring. Reiskosten worden vergoed. Daarnaast is de vacature voor korte termijn en weet het bedrijf nog niet wanneer de vacature afloopt. Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je CV. Vragen? Neem dan contact op met Michelle via michelle.robeerts@nl.randstad.comof bel naar via 045 60 68 10.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:36

Contract:tijdelijk