Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief medewerker

Werkgever:Randstad
Plaats:Heerlen

Voor onze klant AZL zoeken wij een Medewerker Backoffice Pensioenen. Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve functie in een pensioenverzekering omgeving? Dan is dit jouw kans, lees dan snel hoe jouw volgende functie als Medewerker Backoffice Pensioenen A bij AZL er uit komt te zien.

Vanwege interne doorstroom zijn wij op zoek naar een medewerker voor 40 uur per week. Je start eerst een aantal maanden via Randstad, bij goed functioneren ontvang je een contract bij AZL. We zoeken gedreven en zelfstandige kandidaten: accuraat, proactief en werktempo zijn eigenschappen die we zoeken binnen deze dynamische afdeling, er moet een topprestatie worden geleverd.

AZL is een innovatief, gezond en groeiend pensioenbedrijf in Heerlen.
Een toonaangevende en grote pensioenuitvoerder die de administratie verzorgt van ruim vijftig pensioenfondsen met in totaal meer dan 1 miljoen deelnemers.

Je komt te werken op de afdeling PU werkgeversmutaties en handhaving waar je verantwoordelijk bent voor een accurate en efficiënte pensioenadministratie voor zowel deelnemers, werkgevers en externe partijen op het gebied van o.a. deelnemersadministratie en werkgeversadministratie.

Wat ga je doen
Je voert de administratie omtrent pensioenen conform interne afspraken. Daarnaast heb je regelmatig contact met werkgevers, administratiekantoren en salarispakketleveranciers. Je beoordeelt de verwerking van aangeleverde pensioengegevens. Naast deze hoofdtaken analyseer en verwerk je foutmeldingen van aangeleverde pensioengegevens en signaleert knelpunten.
Kun je daarnaast ook zelfstandig plannen, prioriteiten bepalen en overzicht behouden van de werkzaamheden dan is deze baan op je lijf geschreven.

Wat heb jij te bieden
Je bent in het bezit van minimaal een MBO niveau 4 of HBO diploma en hebt affiniteit met cijfers en werken in een bedrijf in de pensioen wereld lijkt jou een mooie nieuwe uitdaging. Bij voorkeur heb je enige ervaring als administratief of backoffice medewerker. Naast communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling is het ook belangrijk dat je goed in een team kunt werken. Je bent gericht op resultaten, hebt analytisch inzicht en werkt accuraat.
Met jouw proactieve instelling neem je initiatieven.

Wat bieden we jou
Een leuke uitdagende functie in een groeiend, professioneel bedrijf met ruimte voor het zelfstandig vormen van de functie. Zowel Randstad als AZL bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passende salariëring. De schaal voor deze functie loopt van €2.100,- tot 2.900,- euro per maand. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Heb je interesse, reageer dan via www.randstad.nl op deze functie met recent cv en korte motivatie. Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd bellen op +31 45 560 6840 en vragen naar Marlies Arets of Michelle Gulikers.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk