Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Juridisch medewerker, UWV

Werkgever:Randstad
Plaats:Heerlen

Als juridisch medewerker kun je jezelf binnen het UWV ontwikkelen tot uitkeringsdeskundige. Je gaat als uitkeringsdeskundige uitkeringsaanvragen behandelen en binnen de wettelijke kaders toetsen. Een uitdagende juridische baan die ook iets bijdraagt aan de maatschappij.

Ben jij klant- en kwaliteit gericht, goed met cijfers en heb jij affiniteit met sociale wetgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je gaat als juridisch medewerker voor de functie van uitkeringsdeskundige Werkloosheidswet fulltime aan de slag. Je start begin februari voor minimaal een jaar, met kans op verlenging.

Er zijn in zowel Heerlen als Venlo plekken. Vooraf spreken we samen af op welke plek je gaat werken. De eerste drie maanden krijg je een betaalde opleiding bij het UWV in Venlo die je klaarstoomt aan de slag te gaan als uitkeringsdeskundige. Beide locaties zijn de eerste drie maanden in Venlo.

Wat ga je doen?
Als juridisch medewerker word jij de deskundige voor de Werkloosheidswet. Jouw cijfermatige kwaliteiten en juridische kennis helpen je het recht, de hoogte en de duur van een uitkering vast te stellen. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het hele aanvraagproces. Als je tijdens het proces informatie tegenkomt die consequenties heeft voor andere in- of externe behandelaars communiceer en schakel jij met hen. Als nauwkeurige werker draag je de verantwoording dat de dossiervorming en de administratieve verwerking van de uitkering secuur gebeurd.

De afdeling waar je gaat werken is trots om klantgericht te werken en de klant centraal te plaatsen in de behandeling van de aanvragen. Je doet dit met ongeveer dertig collega's, waar de onderlinge contacten leuk en informeel zijn. Je bent er voor elkaar en helpt elkaar waar nodig. Je werk is zelfstandig, maar wel binnen een leuk team die voor elkaar klaarstaat.

Wat bieden wij jou?

  • flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 18.00 uur
  • een betaalde interne opleiding van drie maanden met een salaris van 2.005 euro bruto per maand, onder behoud van 38 uur week
  • na afronding van de opleiding een salaris van 2.168 euro bruto per maand, op basis van 38 uur per week
  • persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden via Goodhabitz
  • een fulltime baan, met na drie maanden de mogelijkheid 32 uur te gaan werken

Wie ben jij?

  • minimaal een afgeronde MBO 4 in een financiële of juridische richting
  • beheerst de Nederlandse taal
  • je bent goed in rekenen

Een woord van je toekomstige collega's:
"Ik vind het belangrijk goed contact te hebben met mijn collega's en dit is echt een super leuk team" -Danny-
"De drie maanden opleiding waren heel prettig. Ik kreeg alle persoonlijke begeleiding die ik nodig had en bereidde mij goed voor op het werk" -Melanie-

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het positief afronden van een reken- en taaltest. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een latere stap van de sollicitatieprocedure.

Interesse in een leuke baan als juridisch medewerker? Solliciteer dan met jouw CV en uitgebreide motivatie via de solliciteerbutton hieronder. Houd maandag 28 januari alvast vrij in je agenda, dan zal er een selectie dag plaatsvinden bij het UWV.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk