Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Magazijnmedewerker

Werkgever:Randstad
Plaats:Heerlen

Orderpickchauffeur gezocht!

Het carnavalsseizoen is weer officieel geopend en de carnavalsgekte gaat weer beginnen. Van prinsenproclamaties, heren- en dameszittingen tot het uitzoeken van de mooiste en creatiefste carnavalskostuums. Juist hiervoor zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij al in de carnavalsstemming, wil jij bijdragen aan wederom een succesvolle carnaval en ben je op zoek naar een tijdelijke baan bij een gezellig familiair bedrijf in Parkstad? Lees dan snel verder! Voor dé carnavalswinkel in Parkstad zijn wij op zoek naar gedreven en flexibele orderpickers die werkzaam zullen zijn in het magazijn, voor de periode van midden januari 2018 tot en met 3 maart 2019.

 Hoe ziet je dag eruit? Je komt binnen, pakt een kop koffie, kletst even bij en start gezamenlijk vol goede moed met je directe collega's. Er wordt gewerkt in twee ploegen. Ben jij werkzaam in de ochtendploeg? Dan start jouw dag om 07.30 uur en werk je, afhankelijk van de drukte, tot ergens aan het begin van de middag (zo tussen 13.00 en 15.00 uur).

De ochtendploeg is allround inzetbaar, waarbij je als veelzijdig magazijnmedewerker aan de slag gaat. Van accessoires picken, tot het ordenen en inrichten van het magazijn tot het labelen van spullen en kleding. Ben jij werkzaam in de avondploeg? Dan starten je werkzaamheden om 18.30 uur en ben je klaar zodra het werk is afgerond (±24:00 uur). In de avondploeg vindt het vervolgwerk plaats. Als orderpicker haal je aan de hand van picklijsten en met behulp van een orderpicktruck de bestellingen, dus de Carnavalspakjes!, uit het magazijn. Je gaat hierbij de hoogte in, dus het is belangrijk dat je je hoogtevrees eventjes opzij zet. Wat krijg jij ervoor terug? Uiteraard krijg jij een leuke, tijdelijke functie bij een super opdrachtgever. Kenmerkend is de familiaire sfeer die, ondanks de groei van het bedrijf, behouden is gebleven op de werkvloer en waar jij je helemaal thuis zal voelen. Een kijkje in de keuken bij een van de grootste carnavalswinkels in de Benelux! Daarnaast krijg jij de kans om je certificaten uit te breiden en een certificaat voor de orderpicktruck en heftruck te behalen op kosten van Randstad. Door het behalen van dit certificaat, kun je ook direct werkervaring als orderpicker op doen.

Voor al deze te gekke werkzaamheden, krijg je een bruto uursalaris van €10,40 exclusief toeslagen. Daarbovenop zorgt de opdrachtgever goed voor haar medewerkers en mag je wekelijks genieten van een heerlijk stukje Limburgse vlaai. Extra informatie: -Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B. -Voordat je start ontvang je eerst een rondleiding door het bedrijf en volg je op 8 december een cursus die zorgt voor het behalen van je orderpick- en heftruck certificaat. -Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent, van maandag tot en met zaterdag (6 dagen, houdt er rekening mee dat naarmate carnaval nadert het aantal te werken uren zal toenemen). Ben jij enthousiast geworden en wil je je steentje bijdragen aan een goedlopend magazijn van de grootste carnavalswinkel van de Benelux? Zie jij jezelf al aan de slag gaan als orderpicker en dit unieke project meemaken?

Solliciteer dan direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk