Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Proces Operator

Werkgever:Randstad
Plaats:Hoensbroek

Operator in 3, 4 of 5 ploegen

Maak jij een frisse start bij Refresco in Hoensbroek? Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde medewerker met technisch affiniteit.

Als jij op zoek bent naar een leuke, fulltime afwisselende baan als operator in een productieomgeving, dan hebben wij de baan voor jou!

Refresco is een snelgroeiende en jonge organisatie, onderdeel van een Europese groep van producenten van frisdranken en vruchtsappen. Refresco Hoensbroek richt zich op de productie van blikken frisdrank, energydranken en vruchtsappen.

Als operator bij Refresco in Hoensbroek ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en ombouwen van productieapparatuur van een productielijn. Uiteindelijk rapporteer je direct aan de Assistent Teamleider Productie.

Je bent inzetbaar achter verschillende machines. Daarnaast reinig je de machines, apparatuur en leidingen en ben je verantwoordelijk voor het aan- en/of afvoeren van hulpmiddelen en verpakkingsmaterialen.

Erg belangrijk bij Hoensbroek is de kwaliteit van de producten. Het is dan ook een van je belangrijkste taken als operator om kwaliteitscontroles en de registratie hiervan uit te voeren. Het zorgdragen voor (voedsel)veiligheid, milieu, orde en de netheid staat bij Refresco centraal.

Wat vragen wij:
- Fulltime beschikbaar in 3,4 of 5 ploegen;
- MBO 3 werk- en denkniveau, vapro diploma is een pré
- Technische affiniteit;
- Relevante werkervaring;
- Food achtergrond is een groot voordeel;
- Enthousiasme, precisie en een analytisch vermogen;

Wat bieden wij:
- 36 uur werk per week op basis van 4 ploegen;
- Werkzaamheden bij een snel groeiend en dynamisch bedrijf;
- Salaris van €13,14 per uur excl. ploegentoeslag (voor 22 jaar e.o.);
- Reiskosten vanaf 10 KM enkele reis.

Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct via de 'solliciteer' knop, of neem contact op met ons via het telefoonnummer +31 77 355 2711 ! Ook kan je een whats app bericht naar ons sturen op nummer +31 6 83036675 .

Wil je meer informatie over refresco en de andere mogelijkheden die refresco te bieden heeft, klik dan op deze link: https://www.randstad.nl/werknemers/vacatures/topwerkgevers/refresco

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk