Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bestuurssecretaris

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Bent u de spin in het web bij Sevagram?

Sevagram is een maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg onder een Planetree label in de regio’s Heerlen en Heuvelland aanbiedt. 1900 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht aan het werk , oftewel zij bieden Zorg met Bezieling. Sevagram kent negentien zorgcentra (waarvan twee hospices) en één revalidatiecentrum. Daarnaast verhuurt Sevagram seniorenwoningen in de directe omgeving van haar zorgcentra.

Sevagram zoekt momenteel een ervaren:

Bestuurssecretaris (36 uur per week)

Wat houdt de functie in?
U bent de belangrijkste adviseur en sparringpartner van de Raad van Bestuur en staat de bestuurders gevraagd en ongevraagd ter zijde. U volgt in- en externe ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving, vertaalt deze naar de (strategische) consequenties voor de organisatie en stelt hiertoe beleidsnotities op. U vervult een regiefunctie in het bewaken van concernbeleid op kwaliteit en veiligheid.

Als bestuurssecretaris bent u een verbinder pur sang, een  spin in het web binnen Sevagram die de samenhang vertaalt van de diverse gebieden en in dit kader afstemt met de directeuren en de managementassistenten.

U ondersteunt de Raad van Toezicht en geeft leiding aan het bestuurssecretariaat en de centrale beleidsafdeling. De bestuurssecretaris ressorteert rechtstreeks onder de Raad van Bestuur.

Wie zoeken wij?
De bestuurssecretaris opereert in een dynamische zorgorganisatie in een complexe sector.  De bestuurssecretaris beschikt  over een behoorlijke dosis politieke sensitiviteit, strategisch denkvermogen en handelt proactief. Snel kunnen (en willen) handelen en een innovatief en sterk analytisch vermogen zijn competenties die nodig zijn bij het uitoefenen van deze functie. De zwaarte van de functie vereist een academisch werk- en denkniveau (bedrijfskunde / bestuurskunde of gezondheidsrecht /algemeen recht) en reeds enkele jaren ervaring als bestuurssecretaris of een vergelijkbare functie bij een gelijkwaardige organisatie. Ervaring in de zorg is een pré. Als spin in het web tussen de Raad van Bestuur, de directie en managementassistenten,  beschikt u over een flexibele en analytische werkhouding.  U kunt omgaan met mogelijk verschillende belangen waarbij het belang van Sevagram als organisatie, haar cliënten en medewerkers altijd voorop staat. U bent vak volwassen, heeft oog voor risico’s, bewaart de rust en bent in staat goed te functioneren in een dynamische omgeving.

Planetree
Sevagram omarmt, als enige zorgorganisatie in Limburg het Planetree-concept. Planetree is een zorgvisie met een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij de cliënt echt centraal staat. Zorg en volle aandacht voor haar cliënten en hun familie, maar ook voor medewerkers en vrijwilligers.

Beloning
De functie van bestuurssecretaris is ingeschaald in FWG 70 (CAO VVT) met een maximum brutosalaris  van € 6.512,- per maand. Het betreft een voltijdbaan van 36 uur per week. Bij gebleken geschiktheid biedt Sevagram na een jaarcontract, een contract voor onbepaalde tijd.

Meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric Schoenmakers, HR-adviseur. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie en u voldoet aan de gestelde eisen in het profiel, dan verzoeken wij u om vóór 14 januari 2019 uw motivatiebrief en curriculum vitae te uploaden en naar ons toe te sturen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 22 januari 2019 (9.00-13.00 uur).
Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.