Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (28-32 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Ben jij een kartrekker en in staat om kritisch naar het zorgproces te kijken? Kom dan bij ons werken als eerst verantwoordelijk verzorgende!

Sevagram is voor de locatie Oranjehof op zoek naar nieuwe collega's met passie voor de zorg. Wij zoeken een:

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

Werken voor mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Jij houdt ervan. Tijd om elkaar te leren kennen!

Wat je doet Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) bij Sevagram heb je een boeiende en afwisselende baan, waar heel veel bij komt kijken. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en familie als het gaat om zorgverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de continuïteit ervan. Je werkt mee in de dagelijkse verzorging en coördineert de multidisciplinaire zorg van maximaal tien cliënten. Dit alles gebeurt op basis van het Planetree-concept dat in de hele organisatie centraal staat.

Dit ben jij Omdat je in deze functie ook te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat. Dagelijks voer je gesprekken met cliënten. Deze kunnen gaan over de zorg zelf, maar ook betrekking hebben op alledaagse onderwerpen. Als EVV-er creëer je een vertrouwensrelatie met de cliënt en doet er alles aan deze in stand te houden. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten.

Dit breng je mee

 • Afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3, aangevuld met de specialisatie EVV of de bereidheid om de opleiding EVV intern te volgen;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG;
 • Je staat open voor veranderingen, bent flexibel en communicatief vaardig;
 • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten;
 • Kun je tenslotte de verplichte VOG overleggen? Lees dan snel ons aanbod!

Waar kom je te werken Klik hiervoor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van kleinschalige verpleeghuisafdeling Oranjehof.

Wat kunnen wij jou bieden

 • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
 • Parttime dienstverband van 28-32 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform FWG 40, cao VVT (maximaal € 2.870,58 op basis van 36 uur);
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Eerst kennismaken? Wil je, voordat je solliciteert, eerst een kennismakingsgesprek, rondleiding of meelopen? Mail dan naar vacatures@sevagram.nl.

Aan de slag bij Sevagram Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Ja, ik wil deze baan! Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de solliciteerknop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staanwijje graag te woord!