Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HBO Verpleegkundige (of Sociaal Pedagogisch Hulpverlener of Social Worker)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Ligt voor jou de focus op wat wel werkt? Coachen op samenwerking en verbetering van de kwaliteit van de zorg? Dan leer ons kennen!

Voor onze locatie De Hollehof zoekt Sevagram een

HBO Verpleegkundige (of een Sociaal Pedagogisch Hulpverlener of een Social Worker)

Wat je doet
Je hebt een veelomvattende, uitdagende baan met een grote verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving. Behalve zorgverlener ben je ‘zorgleefplan ondersteuner’. Dit houdt in dat jij de regie voert over de zorgleefplannen ze mede uitvoert, bewaakt en evalueert, uiteraard binnen professionele standaarden, protocollen en normen. Als dag verantwoordelijke geef je vorm en inhoud aan de vier elementen van zorg en lever je een concrete bijdrage aan de missie en visie van Sevagram: zorg met bezieling.

Dit ben jij
Je staat sterk in je schoenen en hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie. Dat je in staat bent om een individu of een team te coachen op gedrag en samenwerking en de kwaliteit van zorg kunt verbeteren spreekt vanzelf. Je gaat weerstanden niet uit de weg, maar inventariseert deze en weet deze op een natuurlijke manier om te buigen. Je communiceert transparant en geeft en ontvangt structureel feedback. Je bent in staat om knopen door te hakken, ook tijdens crisissituaties. Je doet er alles aan om welzijn op de kaart te zetten en te sturen op efficiënte(re) processen. Je bent dan ook een kartrekker, werkt samen met collega hbo-ers en andere collega’s in huis en je beschikt over een helikopterview. Je past, vanuit je betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel, zelfreflectie toe en zet je collega’s hier ook toe aan.

Dit breng je mee

 • Je hebt een afgeronde opleiding (bijvoorbeeld HBO-V, SPH of Social Work);
 • BIG-registratie is een pré;
 • Wanneer je geen hbo verpleegkundige achtergrond hebt, ben je er dan bewust van dat het gaat om een functie in een zorgteam (meewerken*);
 • In het bezit van BHV diploma of de bereidheid deze te behalen;
 • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten;
 • Ruime ervaring in een soortgelijke functie.

*Dit wil zeggen dat je alle voorkomende zorgtaken (mede) dient uit te voeren. Uiteraard kun je, indien nodig, geschoold worden in voorkomende gespecialiseerde zorgtaken.

Waar kom je te werken
Klik hiervoor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van zorgcentrum De Hollehof met zowel verzorgingshuis- als verpleeghuisplaatsen.

Wat kunnen wij jou bieden

 • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling
 • Parttime dienstverband van 24 tot 28 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform FWG 50, cao VVT (maximaal € 3.582,26 op basis van 36 uur)
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden
 • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen

Aan de slag bij Sevagram

Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou! 

Ja, ik wil deze baan
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de solliciteerknop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. 

Eerst nog wat vragen? Dan staanwijje graag te woord!