Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Keukenassistent (2 – 6 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Weet jij van iedere maaltijd een feestje te maken? Ben jij servicegericht en leergierig en zoek jij als student een bijbaantje?
 

Sevagram is voor Tobias op zoek naar nieuwe collega’s met passie. Wij hebben 3 plekken voor een

Keukenassistent  (2-6 uur per week)

Werken voor mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Jij houdt ervan. Dan is het de hoogste tijd elkaar te leren kennen!

Wat je doet
Je verricht gevarieerde werkzaamheden,  met name in de keuken. Je hebt contact met de gasten in de gasterie en verzamelt informatie over de gewenste dienstverlening. Je ondersteunt daarnaast ook onze gastheer en –vrouw bij de dagelijkse werkzaamheden en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je werkuren vallen tussen 17:00 en 20:00 uur.

Dit ben jij
Je hebt een vriendelijke uitstraling en beschikt over de nodige sociale vaardigheden en tact. Wij vinden het geweldig als je beschikt over enige horeca ervaring, maar een absolute voorwaarde is dat niet. Een zelfstandige werkhouding is wél een voorwaarde.

Wat kunnen wij jou bieden

  • Parttime dienstverband van 2-6 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 6 maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform FWG 20, cao VVT (maximaal € 2.265,63 op basis van 36 uur);
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Je ontvangt vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.

Ja, ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.  De gesprekken vinden plaats op 25 april aanstaande. Noteer deze datum alvast.

Eerst nog wat vragen? Dan staanwijje graag te woord!