Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Maatschappelijk werker (36 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan

Sevagram is voor de behandelzorg op zoek naar een nieuwe collega. Wij zoeken:

Maatschappelijk werker (36 uur per week)

Werken voor mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Jij houdt ervan. Dan is het de hoogste tijd elkaar te leren kennen!

Wat je doet
Als maatschappelijk werker bied je cliënten ondersteuning en bemiddel je in het realiseren van passende zorg binnen het zorgprofiel van de cliënt. Indien de cliënt andere zorg nodig heeft dan dat Sevagram kan bieden ben je inventief en creatief in het zoeken naar andere passende woonvormen. Verder bied je als maatschappelijk werker psychosociale hulpverlening aan cliënten door procesmatig en methodisch te handelen en ondersteun je collega’s in het primaire zorgproces.

In de contacten met cliënten en familie maak je gebruik van de juiste gesprekstechnieken, heb je tact, inlevingsvermogen en het talent om mensen te motiveren. Door het gebruik van deze technieken en eigenschappen zet je cliënten in hun kracht waardoor zij de regie over hun eigen leven zoveel als mogelijk behouden. Daarbij ondersteun en adviseer je de cliënt en diens familie over alle (zorg)mogelijkheden binnen Sevagram afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Veelal betrek je hier ook collega’s in het primaire zorgproces bij. 

Dit ben jij
Als maatschappelijk werker zie je uitdaging in je werkzaamheden om het veranderingsproces op het gebied van familieparticipatie, cognitie, beleving en gedrag bij cliënten te begeleiden. Je werkt vraag- en oplossingsgericht en bent leergierig. Ook ben jij integer, professioneel, geduldig en hebt een groot doorzettingsvermogen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn korte lijnen die zorgen voor een persoonlijke en informele werksfeer.

Dit breng je mee

 • Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je te beschikken over een afgeronde hbo-opleiding Maatschappelijk werk / Social work;
 • Gelet op de verantwoordelijkheden die bij deze functie komen kijken, geeft Sevagram de voorkeur aan iemand met enige jaren ervaring;
 • Je bent op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving;
 • Je bent iemand die zelfstandig, maar ook in teamverband met alle disciplines kan samenwerken;
 • Kun je tenslotte de verplichte VOG overleggen? Lees dan snel ons aanbod!

Wat kunnen wij jou bieden

 • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
 • Tijdelijk fulltime dienstverband van 36 uur per week t/m augustus 2019 ter vervanging van ziekte;
 • Salaris conform FWG 55, cao VVT (maximaal € 4.021,18 op basis van 36 uur);
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Eerst kennismaken?
Wil je, voordat je solliciteert, eerst een kennismakingsgesprek, rondleiding of meelopen? Mail dan naar vacatures@sevagram.nl.

Aan de slag bij Sevagram
Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Ja, ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25 januari 2019, reserveer dit alvast in je agenda.

Eerst nog wat vragen? Dan staanwijje graag te woord!