Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Mbo-verpleegkundige (28 uur per week) NIEUW

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Spoed! Dit keer geen cliënt maar een vacature!

Sevagram is voor Oranjehof op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor ouderenzorg. Wij zoeken:

mbo-verpleegkundige (28 uur per week)

Werken voor mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Jij houdt ervan. Dan is het de hoogste tijd elkaar te leren kennen!

Wat je doet
Als mbo-verpleegkundige bij Sevagram heb je een uitdagende, gevarieerde baan in een dynamische omgeving. Het werk brengt veel vrijheid met zich mee, maar vraagt ook om een grote mate aan zelfstandigheid. Je bent in staat knelpunten in de dagelijkse zorg zelfstandig op te lossen. Bij onvoorziene situaties hou je het hoofd koel. Eventuele problemen los je op professionele wijze op.

Dit ben jij
Als mbo-verpleegkundige is het van wezenlijk belang dat je in staat bent om vanuit een waarderend kritische houding een gesprek te voeren. Je beschikt over een goede dosis inlevingsvermogen, je vindt het belangrijk om de verbinding en samenwerking op te zoeken en hebt een assertieve en proactieve houding, ook in situaties die niet standaard zijn. Je bent in staat om deze situaties te analyseren en doeltreffend te handelen.

Dit breng je mee

 • Afgeronde mbo-opleiding verpleegkundige niveau 4;
 • In het bezit van BHV diploma of de bereidheid deze nog te behalen;
 • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten;
 • Bekwaamheid om zelfzorg van cliënten te stimuleren;
 • Kun je tenslotte de verplichte BIG-registratie en VOG overleggen? Lees dan snel ons aanbod! 

Waar kom je te werken
Klik hiervoor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van kleinschalige verpleeghuisafdeling Oranjehof. 

Wat kunnen wij jou bieden

 • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
 • Parttime dienstverband van 28 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform FWG 45, cao VVT (maximaal € 3.153,90 op basis van 36 uur);
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Eerst kennismaken?
Wil je, voordat je solliciteert, eerst een kennismakingsgesprek, rondleiding of meelopen? Mail dan naar vacatures@sevagram.nl.

Aan de slag bij Sevagram
Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Ja, ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 12 december a.s. tussen 08.00 uur en 11.00 uur.

Eerst nog wat vragen? Dan staanwijje graag te woord!