Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker HR Servicecentrum (32-36 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Staat servicegerichtheid hoog bij jou in het vaandel? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Voor de afdeling HR Servicecentrum zoekt Sevagram een:

Medewerker HR Servicecentrum

Wat ga je doen?
Je verricht vakspecialistisch administratieve werkzaamheden zoals het verzamelen, verwerken, controleren en inzichtelijk maken van gegevens ten behoeve van de contract- en opleidingsadministratie en dossiervorming. Naast de verwerking van gegevens, bewaak je de tijdige binnenkomst van de benodigde gegevens, volg je deze op en verwerk je deze. Vanuit een servicegerichte houding ben je in staat om vragen van HR-adviseurs, medewerkers en leidinggevenden adequaat en correct te beantwoorden.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding bij voorkeur op het gebied van HRM of administratie. Op hoofdlijnen heb je kennis van de Wet Werk en Zekerheid. Je hebt reeds enkele jaren ervaring opgedaan binnen een HR-afdeling en bij voorkeur binnen een grotere organisatie. Je bent nauwkeurig en accuraat, kunt uitstekend fungeren als sparringpartner van collegae, bent gewend om met deadlines te werken, communicatief ingesteld en de term continue verbeteren past bij jouw manier van werken.

Wat bieden wij jou
Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaardenregeling.
Deze functie betreft een tijdelijk parttime dienstverband van 32 tot 36 uur gemiddeld per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Het salaris bij deze functie bedraagt, conform 40 cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), maximaal € 2870,-  op basis van 36 uur. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Waar kom je te werken
Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van geriatrisch revalidatiecentrum Plataan.

Solliciteren
Heb jij interesse in deze functie, reageer dan nu via de link op de website met je cv en motivatiebrief. Reageren kan tot en met 13 januari 2019. Hierna vindt de cv selectie plaats en ontvang je bericht over het vervolg.
De gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 25 januari 2019. Reserveer deze datum alvast in je agenda.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen.
Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.