Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Opleiding tot medewerker in de zorg

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Heb jij altijd al in de zorg willen werken maar nog geen werkervaring in de zorg? Weet jij nog niet welke zorgopleiding bij jou past? Dan helpen wij jou graag op weg! 

Sevagram is voor diverse locaties in de regio Heerlen en Heuvelland op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor de ouderenzorg. Wij hebben mogelijkheden voor het volgen van een:

Opleiding tot medewerker in de zorg

De opleiding volg je volgens het werken en leren principe (BBL of Flex), dit betekent dat je 3 of 4 dagen per week in de praktijk begeleid wordt en 1 dag per week naar school gaat. Je leert dus niet alleen de theorie maar ook de “kneepjes van het vak” dankzij ervaren collega’s.

Wil je weten of werken in de zorg iets voor jou is?
Sevagram biedt mogelijkheden om je kennis te laten maken met het veelzijdige werk binnen de ouderenzorg om zo een opstap te kunnen maken naar een reguliere baan of een opleiding (bijvoorbeeld tot helpende of verzorgende).

Ben je ervan overtuigd dat je wilt werken in de zorg maar je weet nog niet welk functieniveau bij jou past?
Kom dan naar de Sevagram Opleidingenmarkt op donderdag 24 januari 2019 van 15.00 – 17.00 uur. Aanmelden voor 16 januari 2019 via vacatures@sevagram.nl. Iedereen is van harte welkom!

Weet je nog niet welke zorgopleiding bij jou past?
Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien je graag op de opleidingenmarkt. Via deze weg kun je wel al je interesse aangeven.

Eerst nog wat vragen? Dan staanwijje graag te woord!