Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: P&O-adviseur | Parttime | Tijdelijk |

Werkgever:Start People
Plaats:Heerlen
Beknopte omschrijving
Als P&O-adviseur ben je een proactieve gesprekspartner voor de leidinggevenden en medewerkers binnen jouw werkgebied. Je adviseert en ondersteunt de lei

Beschrijving


Als P&O-adviseur ben je een proactieve gesprekspartner voor de leidinggevenden en medewerkers binnen jouw werkgebied. Je adviseert en ondersteunt de leidinggevenden ten aanzien van P&O vraagstukken, o.a. over de juiste toepassing van personeelsinstrumenten, rechtspositionele aangelegenheden, ontwikkeling en doorstroom, functioneren, beoordelen, verzuim en disciplinaire maatregelen. Je adviseert over de inzet van medewerkers (kwantitatief en kwalitatief) in het kader van strategische personeelsplanning. Daarnaast ondersteun, adviseer en bemiddel jij bij problemen in de werksfeer (arbeidsconflicten) en bij veranderingsprocessen. Tevens lever je een bijdrage aan beleidsontwikkeling en vertaal je het uit te voeren beleid in concrete actieplannen, personeels-instrumenten en --systemen.

Functie-eisen


Een zelfstandig opererende en doortastende collega die meedenkt, kritisch is en een vernieuwende en frisse bijdrage levert aan ons team. Als persoon ben je mensgericht en leg je gemakkelijk contacten op verschillende niveaus en kunt daarbij schakelen tussen de verschillende belangen.


Je bent een sterke persoonlijkheid die met daadkracht en overtuigingskracht te werk gaat zonder dat dit schade brengt aan de relatie. Behalve dat je resultaatgericht bent beschik je ook over een goed


ontwikkeld empathisch vermogen en hebt een gezonde dosis humor.


  • HRM gerichte opleiding op HBO-niveau;

  • Kennis van arbeidsrechtelijke vraagstukken is een pre;

  • Minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in soortgelijke functie.

Wat wij bieden

Wij bieden een parttime baan voor 32 uur per week. De functie staat open voor een tijdelijke duur, namelijk een aantal maanden (ter vervangen van zwangerschapsverlof).


Een salaris van€   2.303,00 bruto per maand. (dit is gebasseerd op een 32 urige werkweek)