Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider passend onderwijs

Werkgever:SVO PL
Plaats:Heerlen

Het bestuur van SVO|PL en de Samenwerkingsverbanden passend onderwijs VO zoeken voor het Bernardinus College op korte termijn een

Begeleider passend onderwijs Voor 0.6 fte

Profiel

De begeleider passend onderwijs begeleidt leerlingen met specifieke ondersteuningsbehoeften, coacht docenten in het begeleiden van leerlingen en maakt deel uit van het ondersteuningsteam van de school. De begeleider passend onderwijs legt verantwoording af aan de directeur van het samenwerkingsverband passend onderwijs VO én aan de directie van het Bernardinuscollege. Kernactiviteiten uit de functie:

  • Versterken van de basis op de school
  • Zorg dragen voor het kunnen doorlopen van een ononderbroken schoolloopbaan van de leerlingen

Onze kandidaat heeft een opleiding orthopedagogiek afgerond, heeft kennis van het voortgezet (speciaal) onderwijs en heeft affiniteit met hoogbegaafdheid.

Meer informatie

Verloning vindt plaats via de Payroll van Randstad. Op de functie is de vigerende cao-vo van toepassing. Een uitgebreide functie omschrijving kan opgevraagd worden via j.eijsden@svopl.nl   Meer informatie over de functie kunt u inwinnen bij De heer J. Reumkens, sectordirecteur, via jj.reumkens@bernardinuscollege.nl   of bij Jeanne van Eijsden, P&O adviseur, via 06-1095 2153 of j.eijsden@svopl.nl   Meer informatie over het Bernardinuscollege kunt u vinden op www.bernardinuscollege.nl   U wordt verzocht uw sollicitatie/motivatiebrief voor 19 november 08:30 uur te mailen naar Jeanne van Eijsden via j.eijsden@svopl.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. de SVO|PL is het bevoegd gezag van een negental scholen voor voortgezet onderwijs in Parkstad Limburg en biedt onderwijs aan ongeveer 6.600 leerlingen en biedt daarmee werk aan ongeveer 800 medewerkers.