Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Inside Sales Duits

Werkgever:Unique
Plaats:Heerlen
Beknopte omschrijving
In de positie van inside sales ben je verantwoordelijk voor het order management proces van je eigen portefeuille van klanten. Als eerste aanspreekpunt van jouw klanten, ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer. Je steunt de accountmanager die

Beschrijving


In de positie van inside sales ben je verantwoordelijk voor het order management proces van je eigen portefeuille van klanten. Als eerste aanspreekpunt van jouw klanten, ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer. Je steunt de accountmanager die verantwoordelijk is voor de acquisitie, maar jij krijgt ook energie van het voeren van verkoopgesprekken met de klanten. Je taken omvatten onder anderen:


  • Contact houden met de klantengroep uit Duitsland, Oostenrijk en de Benelux.

  • De accountmanager ondersteunen in de sales, waaronder cross-selling en up-selling.

  • offertes opstellen en in nauw contact blijven met collega's of andere afdelingen, leveranciers en klanten.

Functie-eisen


Op papier de juiste persoon zegt natuurlijk niets en daarom gaan wij graag met je in gesprek. Voor deze functie helpt het in ieder geval als je:


  • vloeiend Engels en Duits spreekt en schrijft

  • ervaring hebt opgedaan in de sales (callcenter/winkel) of in de horeca

  • verkoop- en servicegericht bent met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

Een fulltime functie bij een groeiende organisatie in Limburg bij Heerlen! Als je in Maastricht of Duitsland woont (bijvoorbeeld Aken of Würselen), kun je gemakkelijk naar het bedrijf reizen. Het salaris is afhankelijk van je ervaring, maar voor een starter is het rond €2300 en voor iemand met ervaring is het rond €2700. Daarnaast is er een bonus wanneer je je targets behaalt. Het gaat om een vaste baan voor langere termijn.