Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ervaren koerier gezocht

Werkgever:YoungCapital
Plaats:Nuth

Bedrijf DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in slimme geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de business units Dynafix (after sales services), Dynalogic (personalized logistics), Dynasure (trusted solutions) en Dynalinq (effective workflow applications) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (met vooraanstaande namen als Vodafone, Proximus, Samsung, Nespresso, Coolblue, T-Mobile, Telenet, Apple, HTC, Ministerie VWS etc). Met circa 1500 collega’s verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is onderdeel van het Belgische boost. 

Functie Als koerier begin jij je dag in de ochtend of middag door je te melden op het depotadres in Nuth. Hier ga je vervolgens zelf laden en lossen van jouw bestelauto zodat je vervolgens lekker in je bestelauto kan springen en je route gaat rijden. Deze route zal plaatsvinden in verschillende regio's in Benelux. Lekker afwisselend dus! Als een echte goede huisvader behandel je jouw bestelauto en bedrijfsmiddelen alsof het je eigen kind is. Je zet de radio lekker aan, pakt je boterham erbij en start met het zo efficient mogelijk rijden van je route zodat je tijdig en correct de goederen kan ophalen en afleveren bij de aangegeven adressen. Als je de producten hebt opgehaald of afgegeven zorg jij zelf voor de controle op identiteitsbewijzen en een handtekening. Je bent dus niet zomaar een koerier maar echt het visitekaartje van het bedrijf en diegene die de klanten blij gaat maken! 

Er wordt flexibel gewerkt van maandag t/m zaterdag. Je start tussen 06:30 en 12:00 en werkt dan een 8-uursdienst.  Het betreft een fulltime functie waarin je flexibel wordt ingezet.

  • Minimaal middelbare school-werk- en -denkniveau;
  • Aantoonbare werkervaring als koerier;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt meerdere jaren rij-ervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, bij voorkeur ook kennis van de Franse taal.
  • Een marktconform salaris van €10,07 bij 22 jaar of ouder dat na een half jaar al verhoogd wordt;
  • Een fulltime functie voor de langere tijd;
  • Doorgroeimogelijkheden en interne opleidingen;
  • Een zelfstandige en afwisselende functie;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10km.