Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Meewerkend voorman/voorvrouw

Werkgever:WerkvoorHeerlen
Plaats:Heerlen

Ben jij de persoon die met een sprankelende energie en een aanstekelijk enthousiasme iedereen om je heen weet te inspireren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden een unieke kans om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor groei en ontwikkeling. Voor 20 uur per week zoeken wij een Meewerkend voorman/voorvrouw die een ploeg van kandidaten kan leiden binnen de dynamische wereld van (fiets)techniek. Als Meewerkend voorman/voorvrouw motiveer en stimuleer je kandidaten in het ontwikkelen van werknemersvaardigheden. Jouw voorbeeldfunctie is de sleutel tot succes: van punctualiteit tot het volgen van instructies en het nakomen van afspraken. Ons team is divers en bestaat uit mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben om hun plek op de arbeidsmarkt te vinden. Dit omvat medewerkers met een arbeidsbeperking, anderstaligen, statushouders en jongeren die vroegtijdig school verlaten. Samen met collega’s en Ontwikkelcoaches werk je aan het doel om deze kandidaten te ontwikkelen naar een reguliere betaalde baan.

Wat ga je doen?

In jouw dynamische rol maak jij het verschil in de levens van mensen en draagt direct bij aan hun professionele groei. In deze functie ben je de spil in het web van talentontwikkeling. Je begint je dag met een controle van de aanwezigheid, waarbij je niet alleen de cijfers bijhoudt, maar ook echt contact maakt met de kandidaten om te begrijpen wat hen drijft.

Je onderhoudt nauw contact met de Ontwikkelcoaches en samen zetten jullie je in voor de groei van elke kandidaat. Je bent niet alleen een begeleider, maar ook een mentor die praktijkopdrachten verstrekt die aansluiten bij de unieke leerpaden van de kandidaten. Jouw aanmoediging helpt hen om essentiële werknemersvaardigheden te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel; je zorgt ervoor dat elke taak met zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd. Je enthousiasme is aanstekelijk en je weet hoe je kandidaten kunt motiveren om uit te blinken in hun werk. Veiligheid is jouw prioriteit en je zorgt ervoor dat iedereen de materialen en hulpmiddelen op de juiste manier gebruikt. Je draagt bij aan een positieve werksfeer en bevordert interactie, waardoor kandidaten zich onderdeel voelen van het team..

De organisatie

Stichting WerkvoorHeerlen (WvH) biedt passend werk voor mensen uit de doelgroepen van de Participatiewet om hen zo goed mogelijk te ontwikkelen richting de arbeidsmarkt. WvH voorziet in een werkbedrijf en een ontwikkelbedrijf. In het werkbedrijf verzorgen wij in de gemeente Heerlen het groen- en grijsonderhoud (zwerfvuil en afvalbakken). Dit doen wij met medewerkers vanuit de sociale werkvoorziening, aangevuld met kandidaten uit de Participatiewet.

In het ontwikkelbedrijf worden kandidaten uit de Participatiewet ontwikkeld op vak- en werknemersvaardigheden. Dit heeft als doel kandidaten, via het WSP of via de Bovengrondse Vakschool verbonden partijen, uit te laten stromen naar duurzame reguliere arbeid. Dat doen wij middels de ontwikkelsferen:

  • Vakwerk (groen, techniek, bouw)
  • Dienstwerk (logistiek, toezicht, zakelijke dienstverlening)
  • Zorgwerk (horeca, schoonmaak, persoonlijke verzorging)

Wie ben jij?

De juiste kandidaat is oprecht geïnteresseerd in mensen en kan zich inleven in de doelgroep waar WvH zich voor inzet. Daarnaast is het belangrijk dat je fysiek gezond bent (kunt meewerken) en affiniteit hebt met afwisselende werksoorten en werktijden.

Je hebt een achtergrond die aansluit bij de diverse doelgroepen binnen de Participatiewet en beschikt over een MBO werk- en denkniveau. Ervaring met het aansturen van mensen is een pre, net als affiniteit met (fiets)techniek. Het vermogen om op een correcte wijze instructies te geven en mensen te motiveren is cruciaal, evenals geduld en inlevingsvermogen. Goede samenwerking binnen een team en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar. Hoewel het bezit van een rijbewijs-B geen vereiste is, wordt het wel als een voordeel gezien.

Wat bieden wij?

Naast een contact voor 12 maanden bieden wij een passend salaris en diverse mogelijkheden. Met 144 wettelijke vakantie-uren en 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren, kun je genieten van welverdiende rust. En het Individueel Keuzebudget van 17,05% geeft je de vrijheid om te kiezen: meer salaris, meer pensioenopbouw of extra verlofdagen. Je wordt opgenomen in het ABP-pensioenfonds, waar je bouwt aan je toekomst. En de jaarlijkse tegemoetkoming in de kosten van je zorgverzekering van € 296,- laat zien dat we om je welzijn geven. En omdat we meer zijn dan alleen cijfers en regelingen kun je deelnemen aan onze jaarlijkse personeelsactiviteiten, zoals de zomerbrunch en de kerstviering.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Solliciteren kan door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteren@werkvoorheerlen.nl Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Kim Kockelkoren via k.kockelkoren@werkvoorheerlen.nl