Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige in opleiding HBO-V Deeltijd (niv. 4 naar 6)

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zuyderland Medisch Centrum

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het beroep van verpleegkundige en wil je graag doorstromen naar verpleegkundige niveau 6? Dan is de HBO V deeltijd echt iets voor jou! Ga jij deze uitdaging met ons en je zelf aan?

De opleiding start in september 2024. Je gaat 1 dagdeel per week naar school. Het theoretische gedeelte wordt verzorgd door Zuyd Hogeschool. Je combineert theorie en praktijk door als verpleegkundige in opleiding (i.o.) te werken en te leren binnen Zuyderland Medisch Centrum.

Het opleidingstraject

Gedurende de opleiding ben je werkzaam op je eigen afdeling of op meerdere verpleegafdelingen binnen Zuyderland Medisch Centrum (via Zorgopleidingen), locatie Heerlen en/of Sittard-Geleen.

Je wordt opgeleid om als verpleegkundige (intensieve) zorg uit te voeren, te coördineren en (complexe) verpleegtechnische handelingen te verrichten in alle fasen van het verpleegproces. Het zorg/verpleegplan is afgestemd op de individuele behoefte van de patiënt en in samenspraak met andere disciplines/zorgverleners wordt de zorg gecoördineerd. Ook leer je om observaties en interpretaties te koppelen aan medische kennis: het klinisch redeneren.

Hoe kom je in aanmerking voor de opleiding?

  • Je hebt een vast contract bij Zuyderland Medisch Centrum en wilt de opleiding volgen vanuit jouw eigen afdeling. Je hebt toestemming nodig van jouw leidinggevende.
  • Je werkt bij Zuyderland Medisch Centrum en wilt de opleiding niet via een vaste afdeling doen, dan bestaat de mogelijkheid om via Zorgopleidingen de HBO V deeltijdopleiding te volgen.
  • Je werkt nog niet bij Zuyderland Medisch Centrum en hebt interesse in de HBO V deeltijd. Dan kun je via Zorgopleidingen de opleiding volgen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een diploma MBO-V (niveau 4).
  • Je hebt aandacht voor de coördinerende rol, kennisdeling en -verruiming, samenwerking en (verpleegkundig) leiderschap.
  • Je bent sociaal vaardig en gemotiveerd om werken en leren te combineren.
  • Je bent zelfdenkend en -beslissend.
  • Het concept ‘zelf ontdekkend leren’ (probleemgestuurd onderwijs) past bij jou.
  • Werken in teamverband vind je belangrijk.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.
  • Je ontvangt een salaris op basis van de CAO Ziekenhuizen, aangevuld met vakantiegeld en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering.
  • Volg je de opleiding binnen jouw eigen afdeling dan behoud je de werkgarantie op je eigen afdeling en verbind je je aan de opleiding door het aangaan van een studieovereenkomst.
  • Volg je de opleiding via Zorgopleidingen dan krijg je na diplomering een contract voor onbepaalde tijd als verpleegkundige binnen het verpleegcentrum.
  • Boeken krijg je in bruikleen en het (wettelijke) collegegeld wordt betaald door Zuyderland.
  • Een werkweek van 32 - 36 uur gemiddeld per week. Hierbij zijn de lesdagen inbegrepen. Na het afronden van de opleiding is de arbeidsduur in overleg bespreekbaar.
  • Je draait mee in het reguliere dienstrooster.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je de opleiding volgen binnen jouw eigen afdeling? Bespreek het met jouw leidinggevende en vraag hem/haar de motivatie op mail te zetten. Wil je meer weten over de opleiding? Neem dan gerust contact met Petra van Montfort, p.vanmontfort@zuyderland.nl

Heb je interesse en wil je de opleiding volgen via Zorgopleidingen? Neem dan gerust contact op met Anita Jongbloed, zorgopleidingen@zuyderland.nl

Verdere inhoudelijke informatie over onze organisatie vind je op onze website www.zuyderland.nl Ook kun je informatie verkrijgen via: www.zuyd.nl

Benieuwd naar het verdere verloop van de procedure?

Binnen één week na de sluitingsdatum van de vacature ontvang je per e-mail bericht of je wordt meegenomen in het vervolgtraject. Dit ziet er als volgt uit:

  • Je ontvangt per mail een uitnodiging voor het maken van een capaciteitentest, dit kun je thuis doen. Ook ontvang je een portfolio die je binnen 1 week na ontvangst ingevuld dient te retourneren.
  • Op basis van de aangeleverde documenten wordt gekeken of je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek.

De gesprekken met Petra van Montfort zullen worden gepland op 24 en 29 april a.s.

De gesprekken met Anita Jongbloed zullen worden gepland op 15, 16 en 22 april a.s. voor de kandidaten die 1 september 2024 starten.