Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Beleidsmedewerker | Informatiebeveiliging / AVG

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

De stafdienst Advies, Beleid en Control adviseert en faciliteert de divisies en de raad van bestuur van Adelante op het gebied van business control, HR- en beleidsvraagstukken. Dit wordt gedaan vanuit multidisciplinaire support teams en door vakspecialisten. 

Wij zijn voor gemiddeld 32 uur per week op zoek naar een enthousiaste:

Beleidsmedewerker

Met kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging / AVG.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een relevante academische opleiding. Je hebt affiniteit met de gezondheidzorg, sociaal domein en/of onderwijs met aantoonbare werkervaring op het gebied van informatiebeveiliging en de AVG. Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden, overtuigingskracht en hebt ervaring op het gebied van projectmatig werken. Je kunt flexibel omgaan met de grote diversiteit aan wet- en regelgeving waar Adelante mee te maken heeft en bent in staat deze op een pragmatische manier te vertalen naar de organisatie. Gezien je centrale rol in de organisatie ben je omgevingsbewust en klantgericht. Naast resultaatgerichtheid, verwachten we ook dat je stressbestendig bent en om kunt gaan met weerstand.

Wat ga je doen?

Je werkt voornamelijk vanuit onze locatie in Hoensbroek in een multidisciplinair team en  hebt ruime mogelijkheden tot afstemming met de andere beleidsmedewerkers. Naast algemene beleidsmatige taken werk je aan het verbeteren van de informatiebeveiliging binnen Adelante. Tevens ben je de Functionaris Gegevensbescherming voor de organisatie. Door je actieve en enthousiaste manier van werken zorg je voor bewustwording van de privacywetgeving bij medewerkers op alle niveaus in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de borging van informatiebeveiliging en privacy binnen ons kwaliteitssysteem. Je bent als beleidsmedewerker uitstekend in staat om veranderingen binnen zorg, onderwijs en het sociaal domein pragmatisch door te vertalen naar de specifieke situatie bij Adelante. Je bent proactief in het oppakken van complexe thema’s waarbij je samenwerkt met collega’s. Je prioriteert en bewaakt de voortgang van je werkzaamheden. Waar nodig leg je externe contacten met zorginstellingen, brancheverenigingen en je neemt deel aan relevante netwerken om je inzichten verder te verbreden. Je staat stevig in je schoenen bij het geven van advies en communiceert makkelijk met alle niveaus in de organisatie.

Je adviseert de Raad van Bestuur en de Divisies van Adelante bij het maken en realiseren van strategische plannen, jaarplannen en projecten.

Wij willen het beste voor onze cliënten. Daarom zoeken wij mensen die ons onderwijs en zorg elke dag beter helpen maken. Genoeg uitdagingen en kansen dus bij Adelante.

Samenwerken. Klantgerichtheid. Kwaliteitsgerichtheid. Dat is waar wij voor staan. Maakt dit jou enthousiast? Dan zijn wij benieuwd naar jouw sollicitatie!

Wat mag jij van ons verwachten?

-       Een contract voor onbepaalde tijd.

-       Een salaris van minimaal € 3.072,- en maximaal € 4.466,- bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

En verder…

-       een eindejaarsuitkering van 8,33% volgens CAO Ziekenhuizen

-       8,33% vakantiegeld

-       een goede pensioenvoorziening bij PFZW

-       fiscale voordelen bij aanschaf van een fiets

-       collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars

-       uitruil reiskostenregeling

-       een eigen kinderdagverblijf op onze locatie in Hoensbroek

-       gratis sporten bij Adelante, waaronder fitness, yoga en zwemmen

-       werken in een complexe en uitdagende organisatie

-       brede inzetbaarheid en ontwikkelmogelijkheden

-       wonen in Limburg

-       gratis parkeren op onze locaties

-       werken bij een ambitieuze en betrokken organisatie

Over Adelante

Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals.


Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website http://www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 6 augustus ontvangen hebben. Via onze website http://www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.


Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Paul Kurvers, senior beleidsmedewerker (bereikbaar van ma t/m do via +31 45 528 2203 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt de afdeling human resources je graag +31 45 528 2032 .

Goed om te weten!

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. De eerste gespreksronde vindt plaats op 13 en 14 augustus.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.