Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG/maatschappelijk zorg

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Wegens uitbreidig is zorgcentrum Tobias op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor zorg, welzijn en welbevinden van bewoners met een dementie en daarbij voorkomend onbegrepen gedrag, soms in combinatie met somatische problematiek. Wij zoeken als aanvulling op ons team een enthousiaste:

Verzorgende IG/medewerker maatschappelijk zorg

Past Sevagram bij jou?

Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Natuurlijk leveren wij hoogwaardige zorg. Maar dat alleen is niet genoeg. Bij Sevagram leveren we zorg op een liefdevolle manier. Warm. Alleen de juiste kennis en vaardigheden volstaan daarbij niet. We zijn vooral op zoek naar medewerkers met de juiste instelling. Aandacht geven zit in jouw DNA. Met frisse ideeën geef jij het leven van onze bewoners net een beetje extra kleur. Medewerkers met het hart op de juiste plaats!

Waar kom je te werken

Tobias biedt kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke en veilige omgeving die zich kenmerkt door maximale vrijheid.

De zorg voor mensen met dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Tobias investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven.

Om deze zorg nu en in de toekomst te kunnen blijven waarborgen investeert de Tobias ook in het opleiden van nieuwe collega’s. Zo zijn er een aantal woningen ingericht als leerwoning waarbinnen welzijnwerkers, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen de kneepjes van het vak kunnen leren van ervaren collega’s. Andersom hopen wij onze visie op zorg nog beter te kunnen laten aansluiten op de toekomst door input van jonge professionals met een scherp oog voor innovatie.

Wat kunnen wij jou bieden

  • Een fijne werkplek met veel ruimte voor creativiteit, innovatieve ideeën en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Jij geeft zelf aan hoeveel uur je beschikbaar bent;
  • In eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform FWG 35/40, cao VVT, afhankelijk van ervaring;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Eerst kennismaken?

Wil je, voordat je solliciteert, eerst een kennismakingsgesprek, rondleiding of meelopen? Mail dan naar de teammanagers zorg, Miriam Jacobs of Nancy van Galen (

Miriam.Jacobs@sevagram.nl

,

nancy.vangalen@sevagram.nl

) wij drinken graag een kopje koffie of thee met je!

Aan de slag bij Sevagram

 Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Ja, ik wil deze baan!

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staan wijje graag te woord!

Type baan:

Parttime

Functieniveau:

Mbo niveau 4

Contactpersonen:

Miriam Jacobs, teammanager zorg

tel.: +31 6 39265691

Nancy van Galen, teammanager zorg

tel.: +31 45 542 6444

Referentienummer:

2019/144

Sluitingsdatum:

30-09-2019

  • 01-10-2019