Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerk(st)er Verhuur/Piste (oproepbasis)

Werkgever:Snowworld
Plaats:Landgraaf

Alle medewerkers van SnowWorld zorgen voor een ultimiene wintersportbeleving voor onze gasten. Op onze afdeling Verhuur/Piste worden onze gasten vriendelijk begroet en helpen wij ze in onze verhuurruimte met hun verhuurmaterialen, maar ook op de piste staan wij altijd klaar voor onze gasten!

Als medewerker verhuur werk je met wisselende diensten, je bent overdag, in de avonden en ook in het weekend beschikbaar. SnowWorld is dagelijks geopend van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. De afdeling verhuur bestaat uit twee functies, waarbij je op allebei de functies kan worden ingezet:

Functie in de verhuurruimte:

Hier wordt het ski- en snowboard materiaal uitgegeven aan gasten en worden ook de uitgifte-ruimtes onderhouden door een grote groep medewerk(st)ers. Dit houdt o.a. in dat de gasten goed geadviseerd worden, geholpen worden bij bijvoorbeeld de schoenen aan- en uittrekken en dat de ruimtes worden opgeruimd en schoongehouden.

Functie op de piste:

Werkzaam op één van de vijf skibanen van onze vestiging in Landgraaf. Hier is het altijd een aantal graden onder 0, wat betekent dat je altijd werkzaam bent in warme (ski)kleding en met handschoenen aan. Op de pistes voer je diverse onderhoudswerkzaamheden uit, zowel aan de liften als aan de skibanen. Verder wordt er toezicht gehouden op de pistes en bij de skiliften. Bij de liften help je onze gasten en zorg je ervoor dat zij correct en veilig boven komen.

Profiel:

We zoeken enthousiaste en sportieve kandidaten met een gastvriendelijke en flexibele instelling, die bereid zijn om op wisselende tijden te werken, onder andere in het weekend, ‘s avonds en op feestdagen. Kennis van ski- en snowboardmaterialen is een pré.

Functie eisen:

·   Perfecte beheersing van de Nederlandse taal;

·   Gastvriendelijk, sportief, representatief en stressbestendig;

·   Leeftijd vanaf 16 jaar;

·   Minimaal 2 diensten per week beschikbaar zijn, waarvan minimaal 1 dienst in het weekend.

Solliciteer Direct