Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerk(st)er Spoelkeuken (oproepbasis)

Werkgever:Snowworld
Plaats:Landgraaf

SnowWorld is een seizoensbedrijf. Het winterseizoen is weer in aantocht en daarom zijn wij weer op zoek naar flexibele medewerk(st)ers.

Als je bij ons in dienst treedt, ontvang je een 0-uren contract voor maximaal 6 maanden. Je werkt in wisselende diensten en bent ook de avonden en in het weekend beschikbaar. SnowWorld is dagelijks geopend van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. In de kerstvakantie is onze topdrukte en wij verwachten dat je dan ruim beschikbaar bent.

Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van medewerk(st)er Spoelkeuken

1 -

Functie:

Als medewerk(st)er spoelkeuken verwerk je de afwas met behulp van een proffesionele spoelmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een schone werkomgeving in de spoelkeuken. Ondersteunende keukenwerkzaamheden kunnen ook tot je taken behoren.

Profiel:

Je bent flexibel beschikbaar. De werkdagen- en tijden zijn wisselend van maandag t/m zondag en liggen zowel overdag als in de avonden. Je bent een aanpakker en kunt goed zelfstandig werken.

Functie-eisen:
• Ervaring is niet vereist;
• Je kan werkzaamheden goed inschatten en je toont inzet;
• Flexibel inzetbaar met betrekking op werkdagen en uren;
• Minimaal 2 diensten per week beschikbaar, waarvan minimaal 1 dienst in het weekend;
• Leeftijd vanaf 16 jaar.

Solliciteer Direct